Trucuri de înfrumuseţare cu gheaţă

De Diana Zagrean, pe

Vara se apropie şi tenul are nevoi speciale în sezonul estival. Vezi cum să fii mai frumoasă cu gheaţă, care te răcoreşte şi împrospătează tenul. Vezi şi alte trucuri de înfrumuseţare cu gheaţă.
 

Ai ochii umflaţi? Se rezolvă cu gheaţă

Înfăşoară un cub de gheaţă într-o cârpă moale şi curată şi aplică pe pleoapele umflate şi cearcănele de după o noapte de petreceri. Dacă noaptea s-a lăsat şi cu alcool mult şi arăţi de parcă te-ai trezit sus, pe Himalaya, îngheaţă nişte ceai negru în forme pentru cuburi de gheaţă şi repetă procedeul cu ceaiul îngheţat.

Ţi-a apărut un coş înainte de o întâlnire importantă?

Pune un cub de gheaţă într-o pungă curată şi ţine apăsat pe zona cu probleme maxim 10 minute. Gheaţa reduce inflamaţia, scade durerea asociată cu acneea şi te face să arăţi mai proaspăt, în ciuda coşurilor.

Ai tenul încărcat

Dacă vrei să obţii un ten proaspăt şi curat, pune într-un blender nişte felii de castravete şi/sau căpşuni, adaugă puţină apă şi îngheaţă pasta obţinută.
Aplică cuburile pe pielea curată şi vor acţiona ca un exfoliant natural asupra tenului. În plus, vei aduce pielii un aport de vitamine şi prospeţime.

Ai rămas fără bază pentru machiaj

Ţi s-a termiant sticluţa de primer şi vrei să arăţi bine când ieşi din casă? Nimic mai simplu. Ia un cub de gheaţă şi aplică-l pe faţa curată. Însistă pe zonele cu pori dilataţi, pentru un efect de primer cum nu ai mai văzut. Pielea feţei va deveni mai moale, catifelată şi gata pentru aplicarea machiajului de zi sau seară.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter