Tratamente naturiste pentru întărirea unghiilor

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Întarirea unghiilor este o problemă pentru fiecare dintre noi. Se spune că mâna este ca o carte de vizită pentru o femeie, iar axta, cu siguranță, înseamnă pe lângă o piele catifelată și niște unghii perfect îngrijite.
Este absolut inestetic să vedem unghii rupte sau roase la mâna unei femei. Și pentră că nu ne putem folosi la infinit de scuza, nu pot să am unghii frumoase pentru că sunt moi și se rup, vin astăzi cu 4 tratamente naturiste care să te ajute în acest proces de întărire a unghiilor.

Unghii tari cu miere și ou

Miere, ou și lapte călduț. Iată aici o combinație de ingredinte minune pentru unghiile tale. Pune-ți unghiile la înmuiat timp de 10 – 20 de minute, după care ai grijă să le clătești cu apă călduță. Repetat, acest tratament  îți asigură, pe termen lung  manichiură frumoasă și sănătoasă.

Unghii tari cu ulei de măsline

Amestecă două linguri de ulei de măsline cu zeama de la o jumătate de lămâie. Încălzește acest amestec și lasă unghiile la înmuiat timp de 10 minute, în fiecare seară timp de 7 zile. După acest tratament, unghiile tale se vor regenera, se vor întări și, mai mult decât atât, vor crește și mai repede.

Unghii tari cu ceară de albine

Se amestecă 5 grame de ceară de albine topită cu un gălbenuș și o lingură de miere și se aplică în fiecare seară pe unghii. Emulsia se lasă să acționeze peste noapte, urmând să se repete acest tratament de câteva ori pe săptămână. La finalul tratamentului unghiile tale vor fi mult mai rezistente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter