Cele 4 tipuri de flirt care îţi influenţează relaţiile

De Stela Moisescu, pe

Orice poveste de iubire sau idilă fierbinte începe cu un flirt. Nu chiar acelaşi gen de flirt… În funcţie de modul în care flirtezi vei atrage anumiţi bărbaţi şi vei avea…
… anumite relaţii. Află că există patru tipuri de flirturi pe care le practică femeile.

Vezi în care descriere te regăseşti, şi vei afla mai multe despre bărbaţii pe care îi atragi şi genul de relaţii la care eşti predispusă.

1. Flirtul tradiţional

Tu consideri că bărbatul este cel care ar trebui să-şi asume rolul de vânător, deci să facă prima mişcare. Nu eşti o femeie timidă, ori conservatoare, dar pur şi simplu ţi se pare jalnic ca o domnişoară să facă avansuri unui bărbat.

Modul în care flirtezi este, am putea spune, pasiv, dar inteligent. Atunci când captezi semnalele că un anumit bărbat este interesat de tine alegi dacă să-i faci jocul sau nu. Preferi să-i adresezi câteva complimente, care să-i hrănească orgoliul şi râzi cu poftă la glumele lui.

Ai nevoie în viaţa ta de un bărbat puternic, gata să îşi asume responsabilitatea. Ai mari aşteptări, ceea ce poate duce şi la mari dezamăgiri, dacă cel de lângă tine nu este pregătit pentru o relaţie serioasă. Totuşi, prin felul tău de a fi, tinzi să atragi bărbaţi cu intenţii onorabile, care ştiu că tu vrei mai mult de o relaţie bazată pe sex.

2. Flirtul fizic

Modul în care flirtezi este foarte senzual. Când îţi place un bărbat i-o arăţi fără jenă! Îţi place să transformi flirtul într-o activitate fizică ademenitoare. Îţi lingi uşor buzele, îi atingi părul, îl strângi de braţ, îţi mângâi uşor coapsele sub privirile lui… Totul este foarte fizic în cazul tău.

Află că modul în care flirtezi, deşi este foarte eficient în a capta atenţia dorită, tinde să atragă bărbaţi interesaţi mai degrabă de o idilă sexuală. Dacă îţi doreşti ceva mai mult, ar trebui să păstrezi acest gen de flirt pentru primele luni de relaţie, când pasiunea este la cote ridicate. Astfel, dai o şansă relaţiei, să fie ceva mai mult decât un flirt indecent.

3. Flirtul sincer

Eşti genul de femeie directă, care nu se încurcă cu „joculeţe stupide”. Ceea ce înseamnă că îi spui bărbatului de care eşti interesată ce simţi fără reţineri. Când îţi place o persoană de sex opus nu aplici nicio strategie. Pur şi simplu o abordezi şi vezi ce iese.

Modul tău direct de a fi este foarte apreciat de bărbaţi, care vor fi la fel de sinceri. Aşadar, vei ştii măcar ce îşi doreşte de la tine cel de care eşti interesată. Ai mari şanse să legi o relaţie profundă, pentru că eşti deschisă în plan emoţional şi spui lucrurilor pe nume. Iar dacă ocazional flirturile vor duce la relaţii sporadice, nu te deranjează, căci şi aspectul sexual este important pentru tine.

4. Flirtul jucăuş

Tu flirtezi doar de dragul de a flirta. Nu vrei ca flirturile să ducă neapărat undeva… Cu alte cuvinte îţi place să joci bărbaţii pe degete. Le dai speranţe false şi dispari în neant când se aşteaptă mai puţin. Nu vrei să începi aventuri bazate doar pe sex, dar nici nu eşti pregătită pentru o relaţie serioasă. Flirtul este pentru tine doar un antrenament distractiv, pentru ce va fi în viitor. Ai nevoie de flirturi pentru a te simţi sexy şi încrezătoare în tine.

Ai grijă totuşi. Deşi ai impresia că ţii bine frâiele, iar bărbaţii nu sunt decât nişte marionete, s-ar putea să-ţi întâlneşti naşul. Iar atunci vei fi total luată prin surprindere!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter