Alexandra Stan, mărturii neașteptate: „[…] mi-a fost trădată încrederea de către un bărbat”

De Unica.ro, pe
Alexandra Stan nu este doar o artistă apreciată, ci și o femeie care a trecut prin multe greutăți. După incidentul de violență la care a fost supusă acum mulți ani, traumele psihologice nu au fost ușor de gestionat.

Într-un interviu exclusiv oferit pentru revista Unica de mai, pe a cărei copertă și apare, Alexandra Stan ne-a povestit cu aceeași sinceritate prin care s-a remarcat despre experiențele prin care a trecut după ce a fost bătută. Descoperă interviul integral în Unica de mai.

„Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, tocmai pentru că era un caz atât de mediatizat, și cu cât eu încercam să trec peste, să merg la psiholog, să fiu înconjurată de familie și prieteni, să merg la studio, și să uit de toată această situație, o dată la câteva săptămâni mai era o înfățișare la tribunal sau mai apăreau niște articole și vuia presa pe puțin doua săptămâni”, a zis Alexandra. „Cu toate acestea, mă bucur că am mediatizat situația femeilor abuzate din România, care pentru unii este un subiect tabu”.

Dincolo de asta, ea a rămas cu o mare neîncredere în oamenii din jur, mai ales în bărbați, în urma a ceea ce s-a întâmplat: „Au fost foarte multe incidente după acest episod. În primul rând, a fost lipsa de încredere pe care o aveam vizavi de bărbați, în al doilea rând vizavi de oamenii cu care lucrez. Mi-au luat ani de zile să ajung în punctul în care să am o colaborare cu cineva și să nu mă mai gândesc că o să mă fure sau că o să mă înșele. La fel și la capitolul bărbați, am fost și încă sunt foarte sceptică în ceea ce privește relația mea cu bărbații. Dacă ceva se întâmplă bun în viața mea, e prea bine ca să fie adevărat și, de multe ori, asta te duce către o paranoia totală, care tot ce face este să-ți crească nesiguranță în sine”.

Citește și: Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, reuniți de Paște

Citește și: Vlad Gherman a vorbit despre împăcarea cu actrița Cristina Ciobănașu

Citește și: Larisa Udilă, în lacrimi după infectarea cu COVID-19: „Am rămas cu o tuse destul de puternică”

Din fericire, Alexandra Stan a avut un sistem de sprijin foarte puternic. „Ce m-a ajutat [să depășesc acelee momente], în primul și în primul rând, au fost familia și prietenii mei, care au fost lângă mine tot timpul și m-au susținut și mi-au arătat că puterea familiei și puterea prietenilor sunt două lucruri foarte importante”, a zis ea. „Chiar mi-au oferit iubirea necondiționată de care aveam nevoie. Dar, cred că cel mai important lucru în viața unei femei care trece prin acest gen de experiență violentă este terapia. Terapia și credința în Dumnezeu sunt foarte importante”.

Totodată, terapia a ajutat-o foarte mult pe Alexandra Stan. Când am întrebat-o dacă percepția ei asupra celor din jur s-a mai schimbat de-a lungul anilor, ea a răspuns: „Da, s-a mai schimbat, în decursul anilor, după terapia post-traumatică pe care am făcut-o, după foarte mulți ani de terapie, plus toată experiența acumulată în toți acești ani. Am mai avut relații în care mi-a fost trădată încrederea de către un bărbat, dar nu s-au terminat cu violență, pentru că am știut când să spun stop și m-am despărțit de persoana respectivă. Însă, doar așa învățăm”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter