Șterge urmele lăsate de acneea severă

De Unica.ro, pe

E momentul să renunți la machiajul în exces pentru a acoperi cicatricile cauzate de coșuri și să îți recapeți încrederea în tine grație unui tratament spectaculos: eMatrix!
Coșurile și punctele negre reprezintă unul dintre cele mai neplăcute episoade ale adolescenței, care din păcate se poate prelungi și la maturitate. O acnee gravă, care nu este tratată corespunzător, afectează stratul profund al pielii și distruge colagenul şi elastina, declanșând apariția unor găuri de dimensiuni mici în zona pomeților sau a bărbiei. Iar când nu reziști să lași coșurile în pace, poți cauza leziuni tegumentare serioase sub forma unor cicatrici extrem de inestetice.
Șterge urmele lăsate de acneea severă
Medicul dermatolog Elos Beauty Clinic, Raluca Vlăduță, recomandă întotdeauna tratamentul eMatrix pentru a reduce cicatricile postacneice și a reda frumusețea tenului. Cu ajutorul radiofrecvenței fracționate, transmise în dermul profund cu ajutorul unei matrici, eMatrix reface complet țesuturile lezate și întinerește structura de colagen.
După numai o ședință cu acest tratament revoluționar, pacienții observă o ameliorare considerabilă a cicactricilor, reducerea porilor dilatați, precum și tonifierea tenului. Spre deosebire de alte tratamente, eMatrix necesită un timp scurt de recuperare, devenind cea mai bună alternativă pentru operațiile estetice!
Pe lângă cicatrici cauzate de acnee, diferite accidente sau intervenții chirurgicale, eMatrix tratează cu succes ridurile profunde, vergeturile sau diferite imperfecțiuni ale pielii.
Șterge urmele lăsate de acneea severă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter