Scapă de acnee cu cel mai pur săpun din lume! E bun şi împotriva ţânţarilor!

De Madalina Racorean, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 15:01

Săpunul de Alep! Acesta este numele lui. Fabricat de artizani sirieni, pe baza unei reţete care include ulei de măsline, ulei de dafin extras din seminţe de dafin şi sare de mare, acest produs de îngrijire, cu proprietăţi nenumărate, a fost folosit de popoarele lumii încă din cele mai vechi timpuri.
Curăţă tenul în profunzime (poate fi lăsat să acţioneze şi ca o mască timp de cinci minute) şi este în acelaşi timp şamponul ideal pentru păr. De asemena, bărbaţii îl pot folosi ca spumă de ras, iar dacă ai un ten sau o piele cu probleme, află că săpunul de Alep poate  trata dermatitele, acneea, sau alte eczeme ale pielii.

Fără aditivi chimici sau parfum sintetic

Săpunul de Alep este 100% bio! nu conţine coloranţi artificiali, parfum sintetic, aditivi chimici sau grăsimi de origine animală. Artizanii care se ocupă de fabricarea acestui produs ne spun că este nobil. Are reputaţia de “cel mai vechi săpun solid din lume”, cu uleiuri vegetale pure, tolerante cu orice tip de piele sau ten. Conţine ulei de dafin ce-i oferă proprietăţi dermatologice remarcabile!Curăţă pielea în profunzime, elimină excesul de sebum şi microorganismele provenite din mediul înconjurator. Săpunul de Alep are şi proprietăţi de hidratare şi catifelare, antialergice, antiinflamatoare şi antiseptice. De asemenea, produsul curăţă foarte bine, are proprietăţi anti-acneice, antibiotice, anti-fungicice, anti-mâncărime.

Sapunul de Alep este eficient impotriva muscaturilor de insecte, promoveaza vindecarea ranilor şi este foarte efcient pentru diverse boli ale pielii cum ar fi: eczeme, alergii, piele iritată, herpes, psoriazis, dermatite, acnee. Poate fi folosit ca sampon ajutand la prevenirea caderii parului, in tratarea unor forme de matreata si trateaza si inhiba dezvoltarea anumitor boli de piele. Sapunul de Alep are proprietati analgezice, cicatrizante in cazul ranilor si a muscaturilor de insecte.

Un astfel de săpun este fabricat cu migală, din uleiuri nobile şi ingrediente brute, atent selecţionate. Aşadar, nu trebuie să lipsească din baia ta. Află unde poţi găsi săpunul de Alep cu ulei de coso şi dafin pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter