Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 14 septembrie 2021, 17:16

Nu este o surpriză pentru nimeni că atunci când cunoști pentru prima dată o persoană, te uiți la trăsăturile sale fizice, precum culoarea ochilor, lungimea părului sau înălțime și ai tendința să îți faci o idee despre personalitatea sa. Există, însă, un detaliu deseori ignorat, care îți spune destul de multe despre ce fel de om ai în față. Vezi ce personalitate ai, în funcție de forma unghiilor.
Dacă unghiile tale sunt lungi, ești foarte feminină și te bucuri de un simț estetic foarte dezvoltat. Specialiștii susțin că oamenii din această categorie își folosesc mai mult emisfera dreaptă a creierului, având o imaginație bogată. Asta înseamnă că ești meticuloasă și creativă, dar ai tendința să te lași copleșită de atmosferă și devii ușor dezamăgită. Ai ceva probleme cu înțelegerea chestiunilor logice și sfârșești, de multe ori, într-un conflict din această cauză.
Ești sexy și îți plac provocările, iar oamenii te consideră o adevărată fashionistă. Cel mai bine îți stă cu nuanțe deschise și îndrăznețe. Printre celebritățile care au această formă a unghiilor se numără și Rihanna.
Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta

Unghii scurte

Dacă intri în această categorie, înseamnă că îți folosești mai mult emisfera stângă a creierului. Spui mereu ce gândești, așa că oamenii te percep ca o persoană directă. Ai, însă, tendința de a-ți pierde ușor răbdarea și a deveni irascibilă. Te vei înțelege cel mai bine cu firile emoționale, care își ascultă inima și au putere să te înțeleagă.
Ești o fire conservatoare și îți place să te implici în diverse activități. Îți stă cel mai bine cu nuanțe nude ori cu o singură culoare, așa că evită manichiura French și orice presupune modele. Jessica Alba este una dintre vedetele care au unghii scurte.
Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta

Unghii pătrate

Tu ești serioasă, încăpățânată și curajoasă, așa că nu este de mirare că mulți bărbați se vor îndrăgosti de tine. Ești modernă, sofisticată și ai mult bun gust. Nu te abați de la principiile în care crezi, mai ales când vine vorba să îi ajuți pe ceilalți. Nu ai nevoie de ojă, pentru că sunt frumoase și fără. Dacă vrei, totuși, să atragi atenția asupra lor, încearcă modelele amuzante. Jessica Simpson are această formă a unghiilor.
Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta

Unghiile în formă de migdală

Femeile cu unghii în formă de migdală sunt aspre și intense. Nu se tem să încerce lucruri noi, au o imaginație bogată și sunt întotdeauna sincere cu cei din jurul lor. Sunt politicoase, dar nu au o toleranță mare și riscă să își piardă ușor răbdarea. Unghiile lungi, în formă de migdală, arată bine, însă trebuie să ai grijă să nu arate ca de vrăjitoare. Poți purta și ojă închisă la culoare, însă nuanțele roz sau nude sunt o alegere sigură. Fergie se numără printre vedetele cu unghii în formă de migdală.
Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta

Unghii ovale

Dacă ai unghii ovale, ești sociabilă, iar când două persoane se ceartă, ești prima care se oferă să medieze conflictul. Personalitatea ta senină este plăcută de toată lumea, însă ai putea fi percepută ca o persoană ușor de manipulat. Îți stă bine cu orice culoare, dar nuanțele metalice sunt cea mai bună alegere. Talylor Swift este una dintre vedetele cu unghii pătrate.
Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter