Ce parte a corpului îți speli prima dată la duș? Răspunsul dezvăluie totul despre personalitatea ta

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 02 noiembrie 2017, 14:33
Te-ai gândit vreodată că prima zonă pe care o speli la duș poate să dezvăluie multe informații despre personalitatea ta? Poate că ți se va părea stranie această informație pentru început, dar după ce vei citi rândurile ce urmează, vei descoperi că te regăsești în ele:

Fața

Persoanele din această categorie sunt materialiste și extrem de preocupate de sine. Au imaginație bogată și foarte multe dorințe. De obicei, își fac prieteni în funcție de interesele pe care le au, iar viața li se pare o cursă din care trebuie să iasă învingători.

Părul

Persoanele care își spală mai întâi părul și apoi corpul sunt persoane creative și au înclinație artistică. Nu pun mare preț pe aspectul financiar, iar natura și spiritualitatea reprezintă cele mai importante surse de inspirație pentru persoanele din această categorie.

Pieptul

Aceste persoane sunt pragmatice, simple, oneste și directe. Nu le place să le fie distrasă atenția atunci când se concentrează și își pierd ușor răbdarea cu persoanele care au o altă viziune despre lucruri decât au ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter