Cele șapte tipuri de suflete. Care este al tău?

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 12 mai 2018, 09:17
Pe lume există șapte tipuri de suflete ce joacă un rol important în determinarea personalității tale. Acestea influențează gândurile, atitudinile și determină felul în care te comporți în anumite situații.

Fiecare persoană are un anumit tip de suflet. Vezi care este al tău:

Sufletul menit să servească

Cei care dețin acest tip de suflet sunt cei mai buni îngrijitori. Aceste suflete calde găsesc fericirea în fericirea celorlalți. Nu sunt egoiste și vor face absolut orice pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor.

Pe de altă parte, nu toată lumea apreciază binele pe care îl fac în lume. Mulți profită de bunătatea lor.

Sufletul care creează

Aceste suflete își doresc să creeze frumusețe. Există o sete de neexplicat în inimile lor de a crea ceva ce merită să fie ținut minte. Sunt visătorii și artiștii care își doresc să facă lumea un loc mai bun.

Aceste suflete văd lumea într-un mod diferit. Văd frumusețe acolo unde nimeni nu o mai poate face, și găsesc artă în cele mai ciudate locuri. Sunt conduși de dorința de a ajuta lumea să vadă lucrurile așa cum le văd ei.

Citește și: Și-a pierdut cele trei fetițe într-un incendiu. Dar ce a văzut în oglinda de la baie i-a adus speranța în suflet

Sufletul războinic

Acest tip de suflet este spiritul luptător al umanității. Este curajos și îndrăzneț și își pune viața la bătaie atunci când luptă pentru credințele sale. Face totul pentru dreptate și o face cu zâmbetul pe buze. Este Vorbește în numele celor care nu o pot face și își ascunde durerea în spatele zâmbetului în timp ce luptă pentru cei care nu o mai pot face.

Sufletul care învață

Aceste suflete sunt cititorii și scriitorii din lume care și-au dedicat viețile în căutarea cunoștințelor. Petrec timp gândindu-se și reflectând asupra lucrurilor complexe din viață, în încercarea de a ajuta umanitatea.

Sufletul înțelept

Sunt cele care mențin balanța lumii. Sunt conducătorii societății care îi îndeamnă pe ceilalți să fie mai buni ca ei. Sunt ascultătorii și empații care înțeleg oamenii și îi ajut să se dezvolte pentru a ajuta la schimbarea lumii.

Sunt cei care îți vor împrumuta un umăr atunci când vrei să plângi și care îșți vor ridica moralul atunci când ai nevoie să simți că trăiești.

Sufletul viclean

Sunt acei oameni care vor să vadă lumea arzând. Sunt mincinoși, manipulatori și trădători și nu le pasă de nimeni și nimic în afară de fericirea și bunăstarea lor.

Sunt cei care cauzează agonie și tristețe printre ceilalți și sunt mereu geloși pe fericirea celorlalți.

Citește și: 4 lucruri din suflet cu care îți poți face părinții fericiți

Sufletul care găsește calea

Aceștia sunt liderii și pionierii lumii cu un suflet menit să conducă. Sunt cei care caută noi căi și îi ghidează pe ceilalți către culmi înalte. Sunt cei care conduc prin exemplu. Sunt cei face fac și așteaptă să primească același lucru și de la cei din jur. Sunt persoane altruiste.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter