Ce spune despre tine cafeaua pe care o bei

De Oana Savin, pe
Se știe ca românii sunt mari consumatori și iubitori de cafea. Dar ceea ce nu se știe este că acea cană de cafea pe care o bei zilnic spune un lucru foarte important despre tine. Tu te regăsești?

Espresso

Dacă preferi un espresso, atunci ești o persoană prietenoasă și te adaptezi repede. Îți place cu adevărat gustul cafelei, o trăsătură rară, dar admirabilă.

Espresso triplu

Ești o persoană entuziastă, dar obsesivă. Ești trează de la sfârșitul anilor 1990.

Latte

Dacă adori o cană mare de latte, atunci ești o persoană gânditoare, uneori indecisă. Într-o lume a necunoscutului, preferi alegerea sigură.

Macchiato

Ești o persoană tradiționalistă și rezervată, dar în mare parte, urăși mustățile făcute de spumă.

Americano

Dacă dimineața mergi pe o cană de Americano, atunci poți spune că ești o persoană calmă și conștiincioasă. Te bucuri de lucruri simple, precum picnicuri în parc, ciripitul păsărelelor și cafeaua apoasă.

Espresso dublu

Acest sortiment spune despre tine că ești o persoană practică și muncitoare. Îți place să știi că o singură băutură nu este suficientă pentur toată lumea.

Mocha

Dacă Mocha este cafeaua ta din fiecare dimineață, atunci îți place să te distrezi, ești creativă și iubitoare. Tptuși, detești gustul cafelei, dar ai nevoie de un tonic, astfel că improvizezi.

Cappuccino

Dacă preferi cappuccino, atunci ești o persoană caldă, dar câteodată uitucă. Prietenii trebuie să îți reamintească să îți ștergi spuma de pe buze.

Cafea cu gheață

Dacă alegerea ta este cafea cu gheață, atunci ești încrezută și vorbăreață. Nu lași sezoanele să îți dicteze viața. De asemenea, iubești paiele.

Frappuccino

Dacă adori frappuccino, atunci ești veselă și energică. Spui că iubești cafeaua, dar de fapt iubești înghețata.

Expresso

Expresso este cafeaua ta? Atunci ești inteligentă sau enervantă sau amândouă. De bunăvoie sau nu, pronunți greșit eSpresso.

Citește și: Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie 

Citește și: Ești un videcător spiritual? Vezi care sunt semnele 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter