Selena Gomez, machiaj şi coafuri diferite. Cum îi stă mai bine?

De Diana Sorescu, pe

Actriţa Selena Gomez se plictiseşte repede, aşa că îşi schimbă look-ul foarte des! Este îndrăzneaţă şi adoptă machiaje şi coafuri chic! Cum consideri că îi stă mai bine? Selena Gomez este o artistă tânără, însă popularitatea de care se bucură este fantastică.

Vedeta de doar 18 ani este fan al schimbărilor de coafură şi machiaj, aşa că fiecare eveniment monden o surprinde cu un alt look.

Cu doar câteva zile în urmă, la gala Disney, Selena a strălucit într-o rochie roşie
de la cocktail de la D&G, pe care a asortat-o unui make up elegant: eyeliner negru, buze roşii ca cireşele pârguite, gene false, un iluminator pe arcadă şi puţin blush piersiciu în obraji.

Coafura a fost lejeră, cu păr până la umăr, buclat uşor.

Lunea asta, Selena s-a dus la teatru! Frumoasa brunetă a ales să îşi îndrepte părul şi să poarte un bob lung şi un machiaj mai natural, care să se asorteze cu rochia elegantă de la Emilio Pucci.

De data aceasta, Selena a mers pe un machiaj smoky al ochilor, pe buze răsfăţate cu gloss roz, cu particule strălucitoare, şi un blush roze.

Dar iat-o pe Selena şi cu părul lung şi ondulat! Nu, nu este ca prinţesa din poveşti căreia şuviţele îi cresc peste noapte, ci poartă meşe!

Ca să se asorteze rochiei mov, Selena şi-a conturat ochii cu negru kohl, a aplicat un fard lavandă în pliul interior, şi-a răsfăţat obrajii cu blush arămiu, iar pe buze şi-a aplicat un contur bronz, după care un gloss lila.

În ce ipostază o preferi pe Selena? Cum îi stă mai bine?

Selena Gomez, machiaj şi coafuri diferite. Cum îi stă mai bine?

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter