Secrete de frumusețe pe covorul roșu de la Cannes, de la Blake Lively

De Sandra S., pe

Blake Lively a fost una dintre cele mai admirate apariții pe covorul roșu de la Cannes anul acesta. A radiat de frumusețe nu doar datorită ținutelor de succes, dar și datorită coafurilor și machiajelor alese. Află câteva secrete de frumusețe chiar de la make-up artistul actriței!
Serul zilnic pentru ten
Înainte ca make-up artistul să înceapă să-i aplice pe piele produsele de machiaj, întotdeauna folosește un ser zilnic pentru ten. Acesta este ușor uleios și pătrunde în profunzime în piele, hrănind-o. În același timp, fiind uleios, nu lasă produsele de machiaj să intre în pori și să-i astupe.
Fond de ten lichid
Acest tip de fond de ten arată foarte bine pe aproape orice tip de ten – mai puțin cel foarte gras – și se poate combina foarte ușor cu alte produse de make-up. Specialistul spune că de fiecare dată folosește o pensulă pentru fond de ten pentru a-l întinde uniform pe tot tenul, pe gât și pe decolteu.
Secrete de frumusețe pe covorul roșu de la Cannes, de la Blake Lively
Bronzer de vară
Fiind blondă, Blake Lively arată cel mai bine cu o ușoară tentă de bronzer pe piele, ca s-o scoată în evidență de fiecare dată. Așa că îi conturează fața cu un bronzer delicat, iar apoi îi colorează obrajii cu un blush rozé.
Pudră care închide porii
La final, pentru a fixa machiajul, specialistul folosește o pudră care matifiază tenul și în același timp închide porii, ca să îi ofere un look de porțelan. Pudra este transparentă și timp de câteva ore Blake Lively știe sigur că nu vor apărea pete de strălucire, mai ales în zona T, în timpul evenimentelor de amploare de la Cannes.
Secrete de frumusețe pe covorul roșu de la Cannes, de la Blake Lively
Smoky eyes
Datorită formei ochilor lui Blake Lively, cel mai bun tip de machiaj pentru ea este cel smoky-eyes. Iar specialistul folosește mai întâi un primer, care asigură longevitatea machiajului, apoi începe să traseze conturul cu un creion dermatograf. Mai departe începe să aplice nuanțele de fard care se potrivesc. La final, cu ajutorul unui creion nude, cu tente aurii, accentuează colțul interior al ochilor.
Buze piersicii
Femeilor cu părul blond care vor un machiaj reușit cu smoky eyes ar trebui să poarte nuanțe cât mai naturale pe buze, poate chiar gloss-uri transparente cu ușoare nuanțe piersicii, așa cum face și actrița Blake Lively. Pe de altă parte, dacă este vorba de un machiaj la care se potrivește rujul roșu, acesta este întotdeauna mat.
Secrete de frumusețe pe covorul roșu de la Cannes, de la Blake Lively

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter