Rejuvenarea 3D: Cum poţi scăpa de riduri şi de cicatricile care-ţi strică ziua

De Unica.ro, pe

Pentru orice femeie, imperfecţiunile tenului sunt cele mai grave probleme. Multe dintre noi ne dorim să găsim poţiunea magică, substanţa miraculoasă care să ne scape peste noapte de riduri, cicatrici, pori măriţi, rosaceea sau petele maronii. Rejuvenarea 3D este un tratament care ne poate ajuta să ne îndeplinim aceste dorinţe.
„Rejuvenarea 3D este un concept modern de reîntinerire a pielii. De-a lungul timpului, pielea îşi pierde aspectul unei tânăr, sănătos, apar pete roşii, se deschid porii sau vasele de sange. De aceea, este nevoie de un tratament special. Rejuvenarea 3D nu face altceva decât să trateze fiecare strat de piele, în parte”, declara chirurgul estetician, Florin Juravle.

Rejuvenarea 3D îmbunătăţeşte spectaculos textura pielii, reduce diametrul porilor, creşte tonicitatea tegumentului. Cele 3 proceduri folosesc tehnologii diferite însă acţionează împreună pentru obţinerea celor mai bune rezultate în deplină siguranţă: Photo Genesis, Laser Genesis şi Titan. Uneori se apeleaza şi la Peelingul laser Pearl (3D expres).

Rejuvenarea 3D: Cum poţi scăpa de riduri şi de cicatricile care-ţi strică ziua

LimeLight Facial, AccuTip şi Photo Genesis sunt procedurile pe bază de lumină pulsată care tratează leziunile de la suprafaţa pielii cum ar fi eritemul, petele maronii sau pistruii (efelide), petele de bătrâneţe şi alte discromii brune şi roşii, rosaceea.

Procedura Laser Genesis foloseşte tehnologia laser non-invazivă cu lungimea de undă, pentru tratamentul eficient al ridurilor fine, porilor măriţi, textura aspră a pielii, eritemul difuz şi cicatricile atrofice (de obicei după acnee) sau hipertrofice. Asociat cu LimeLight, tratamentul cu Laser Genesis se adresează rosaceei cu foarte bune rezultate. S-a dovedit că procedura Laser Genesis stimulează şi formarea de colagen nou, conferind pacientului o înfăţişare mai tânără, pielea devenind mai strălucitoare şi mai fină.

Titan este o tehnologie inovativă pentru tratamentul laxităţii pielii. Titan foloseşte o lumină infraroşie care oferă o încălzire uniformă şi selectivă doar a dermului profund, având ca efect contracţia colagenului şi producţia de fibre noi de colagen, tinere, cu efect evident de lifting. Încălzirea eficientă se efectuează sub controlul aparatului în deplină siguranţă. Pielea subţire, fără ţesut adipos subiacent reacţionează cel mai bine la tratamentul cu Titan.

Înroşirea pielii, posibil efect secundar

„Pacienţii au remarcat foarte puţine efecte secundare sau nici unul. Cel mai frecvent este o uşoară înroşire a pielii care va dispărea în câteva minute după tratament. Pentru reducerea acestor efecte nedorite se aplică imediat după tratament foliile calmante Natragel, care decongestionează şi hidratează în paralel”, declară dr. Florin Juravle.

Ca şi frecvenţă a aplicării acestui tratament, medicul spune că rezultatele vor apărea după 2 – 4 săptămâni de la debut. „O singură serie a produs rezultate deosebit de bune la unii pacienţi. Totuşi, în mod frecvent veţi observa rezultatele după 2-4 săptămâni, iar îmbunătăţirile vor continua să apară timp de câteva luni”, a conchis dr. Florin Juravle.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter