Ce trebuie să ştii înainte de procedurile noninvazive de întinerire

De Georgiana Constantin, pe

Fie că vrei să-ţi netezeşti câteva linii de expresie, eşti interesată de un lifting al sprâncenelor sau doreşti să obţii mai mult volum în zona buzelor, înainte să te decizi să treci pragul medicului estetician, citeşte rândurile ce urmează.
Iar dacă vrei să afli şi mai multe informaţii, dar şi preţuri, citeşte un material amplu în Unica de iulie.
Am 25 de ani. Sunt prea tânără pentru o procedură de întinerire a chipului?
Nu, nu este prea devreme să te preocupi de îngrijirea antiageing, mai ales dacă ai avut o tinereţe zbuciumată (nopţi nedormite, petreceri cu mult fum, mult stres etc.). Există persoane chiar şi de 20 de ani care recurg la Botox! Este mai bine să previi decât să tratezi, iar liniile dintre sprâncene (cauzate de încruntare) pot fi oprite din evoluţie.
Care-i efectul pe termen lung al Botoxului?
“Botoxul nu are efecte negative pe termen lung”, spune dr Adina Alberts, medic primar în chirurgia plastică şi manager al clinicii de chirurgie estetică şi plastică CareZone. Unele studii au demonstrat că  are anumite efecte pozitive antiîmbătrânire, pentru că întăreşte muşchii care susţin pielea.

La ce ar trebui să mă aştept de la prima consulaţie la mdicul estetician?
Prima consultaţie nu ar trebui să dureze mai puţin de 30-45 de minute, depinde de procedura de care eşti interesată. Medicul estetician trebuie să fie pregătit să petreacă timp cu tine – chiar şi o oră, dacă este necesar. |n timpul consultaţiei, acesta îţi va explica ce implică procedura pe care urmează să o încerci, dacă eşti un candidat bun pentru aceasta, dar şi care-s riscurile sau potenţialele complicaţii. Informează-te bine înainte şi ia o listă de întrebări cu tine. Medicul ar trebui, de asemenea, să-ţi prezinte diferite rezultate şi să-ţi spună la ce să te aştepţi de la tratamentul dorit.
Ce să fac dacă nu sunt mulţumită de rezultate?
Vorbeşte cu medicul tău şi încercaţi să găsiţi cea mai bună soluţie a problemei împreună. Priviţi împreună fotografiile dinaintea intervenţiei şi compară-le cu rezultatele. De asemenea, aminteşte-ţi ce aţi discutat înainte: rezultate, aşteptări, potenţiale neregularităţi. Se poate să te obişnuieşti cu rezultatul sau să revii pentru o nouă intervenţie. Dacă ţi se pare că nemulţumirile tale nu sunt înţelese, cere o a doua sau a treia opinie.
Poţi câştiga şi tu una din cele două consultaţii gratuite sau un tratament complet de întinerire a feţei. Click aici ca să intri în concurs!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter