Poziţii sexuale incitante în funcţie de mărimea sânilor

De Raluca Cristea, pe

Nu am cunoscut până acum o femeie care să nu aibă ceva de obiectat despre sânii ei chiar şi când dotarea ei se apropie de perfecţiune.

Ba sunt prea mici, ba sunt prea mari, de ce sunt atât de rotunzi, de ce sunt în formă de pară, de ce sunt depărtaţi, etc. etc. La aşa zisul complex se mai adaugă şi gândurile negre despre cum arată ei (sânii) în timpul sexului.

Ca să nu-ţi mai faci atâtea probleme, ai mai jos poziţii sexuale în funcţie de mărimea sânilor tăi!

Dacă ai sânii mici

Poziţia Bulldog

Poziţia sexuala Bulldog aduce penetrare intensă şi plăcerea de a fi dominată sexual. Trebuie să stai în genunchi pe podea sau pe pat, sprijinită în palme. El se aşează deasupra ta şi te penetrează, dar nu se sprijină în genunchi. Este ca şi cum ar face genuflexiuni cu picioarele depărtate. Este o poziţie perfectă pentru sex normal şi anal, iar sânii tăi se simt mai mari la atingere pentru că se lasă în jos.

Poziţia Linguriţelor

Descrierea poziţiei o ştii deja. Trucul pentru sânii tăi mici este acela că, indiferent dacă sunt rotunzi sau in formă de pară, se lasă într-o parte şi par mai mari şi mai Fermi la atingere.

Dacă ai sânii de mărime medie

Poziţia Plăcerii

Poziţia Fluture îţi aduce un unghi de penetrare foarte bun şi relaxare pentru amândoi. Iubitul îţi poate mări nivelul de excitaţie prin stimularea clitorisului şi dezmierdarea sânilor care arată foarte bine când te întinzi la marginea patului. Te întinzi pe spate complet, cu bazinul la marginea patului, iar el se aşează pe jos în genunchi.

Poziţia Future

Tu te aşezi pe marginea patului şi te laşi doar puţin pe spate, sprijinindu-te în palme. El se aşează în faţa ta, pe jos, în genunchi. Dacă vreţi o penetrare intensă, pune-ţi o pernă sub bazin. Ideea este că tu trebuie doar să mişti puţin bazinul pentru plăcere maximă. Sânii arată şi ei foarte bine când stai puţin lăsată pe spate.

Dacă ai sânii mari

Poziţia Bodyguard

Poziţia Bodyguard combină poziţia În picioare cu orice altă poziţie de tipul Doggy Style. Mai exact, amândoi staţi în picioare, însă el îşi depărtează puţin picioarele iar tu te laşi foarte puţin în jos şi la fel de puţin te înclini în faţă. Pentru sprijin, apasă-ţi palmele pe şoldurile lui. O să-ţi simtă sânii extrem de excitanţi, în forma lor plină, mişcându-se alert.

Poziţia Roaba

Stai întinsă pe spate cu călcâiele sprijinite în podea sau pe pat şi cu braţele întinse pe lângă corp. Inspiră în timp ce îţi ridici zona pelvină de pe podea, arcuindu-ţi spatele ca şi atunci când făceai podul la orele de sport de la şcoală. Cum să nu se gândească el la poziţia roaba şi să te penetreze din faţă? În plus, sânii tăi arată atât de bine!

O să răspunzi provocării?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter