Trucuri de stil pentru femeile cu bust generos

De Consuela Stratulat, pe

Un bust generos este extrem de sexy, însă trebuie să ai grijă ce porți, pentru a nu părea vulgară. Află câteva trucuri care te vor ajuta să îi scoți în evidență calitățile, fără a părea evident.
Dacă ai un bust generos, ar trebui să eviți decolteurile adânci și să atragi atenția altfel asupra calităților tale. Rochia petrecută este cea mai bună alegere pe care o poți face. Este feminină și elegantă și îți va da instantaneu un aer sexy. În plus, te va face să pari mai slabă, așa că ai toate motivele să o porți.

Alege topuri largi

 
Chiar dacă ești tentată să alegi topuri mulate, care să îți scoată în evidență bustul, o alegere mai bună o reprezintă bluzele mai largi. Îți vor scoate în evidență pieptul, fără a-l face să pară și mai mare.

Evită topurile pe gât

Un top pe gât va anula conturul sânilor tăi, așa că evită-le. Optează pentru ceva la baza gâtului, iar dacă alegi o bluză cu decolteu, asigură-te că sânii sunt bine acoperiți. Cea mai bună alegere o reprezintă bluzele cu decolteu în V.

Poartă rochii mulate

Dacă ai sâni mari, rochiile mulate vor arăta senzațional pe tine: îți vor scoate în evidență bustul și vor da impresia că ai o talie mică. Ai grijă, însă, să nu alegi modele foarte scurte, pentru că atunci riști să pari vulgară.

Cum alegi pantalonii și fustele potrivite?

Atunci când ai bust generos, trebuie să ai mare grijă când îți alegi pantalonii. Evită modelele mulate, pentru că vor strica echilibrul siluetei tale și vor atrage atenția asupra faptului că ai partea superioară a corpului mai mare decât cea inferioară. Optează, în schimb, pentru modele care cad ușor pe lângă corp sau fuste evazate, pentru că îți vor avantaja silueta.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter