Foto: 3 idei de coafuri împletite pentru părul lung

De Erika Chivu, pe

În primăvara 2012 se poartă din nou coafurile romantice împletite. Vezi cum poţi să le porţi dacă ai părul lung aşa încât să nu te plictiseşti niciodată de ele.

Coadă aproape desfăcută

La prima vedere, ai zice că Blake Lively a avut o mică problemă cu această coadă împletită pe o parte. De fapt, coada nu s-a desfăcut, ci aşa a fost de la început. Este exact genul de coafură care se poartă primăvara aceast: sălbatică, răvăşită, ca şi cum ai fi dormit aşa.
Este o coafură perfectă pentru acele zile când părul t[u nu vrea să stea şi pace. Foloseşte-te de firele rebele pentru a crea această coadă sălbatică.
Blake Lively, coafura impletita

Coada de prinţesă

Ai un păr cu fir subţire, dar îţi doreşti o coadă bogată şi groasă? Foloseşte trucul Nataliei Vodianova. Ea şi-a împletit părul, adăugând o eşarfa printre şuviţe. Este o coafură foarte romantică, de prinţesă, pe care poţi să o porţi şi la birou, dar mai ales la întâlniri în doi, când vrei să fii foarte feminină.
Un alt punct forte este că poţi schimba mereu eşarfa ca să te asortezi cu stilul şi culoarea hainelor.
Natalia Vodianova, coada impletita

Şuviţa împletită

Jennifer Morrison adoră împletiturile, şi pe bună dreptate. Îi vine foarte bine această coafură cu cărare pe o parte şi şuviţă împletită din breton. Uneori poartă părul desfăcut, alteori îl leagă într-o coadă de cal lejeră. Ambele variante sunt la fel de feminine şi drăgălaşe. Împrumută stilul ei când mergi la o ocazie specială sau chiar şi la birou. Nu vei trece neobservată.
Jennifer Morrison, coafuri impletite
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter