4 coafuri sexy pentru primăvara aceasta

De Erika Chivu, pe

Acum că ai scăpat de căciulă, îţi poţi pune în valoare frumuseţea cu una din aceste coafuri sexy şi proaspete, numai bune pentru primăvară. Iată cum le poartă vedetele.

Părul lung şi dezordonat

Nimic nu este mai sexy decât un păr lung, coafat neglijent, care arată ca şi cum de abia te-ai ridicat din pat. Se potriveşte la orice ocazie nu durează decât câteva minute să obţii această coafură. Pentru un aer feminin, fă-ţi câteva codiţe împletite ca Emma Watson. Dacă nu ai prea ult timp la dispoziţie, imită coafura preferată a lui Kristen Stewart, sălbatică şi naturală.
Vezi alte 15 coafuri pentru păr lung!
Emma Watson, Kristen Stewart

Coada de cal dezordonată

Dacă ai un păr ondulat uşor ca al lui Kate Bosworth, alege o coadă joasă, la ceafă şi lasă afară câteva suviţe – un look romantic şi primăvăratic. Este o coafură potrivită pentru părul fin, care se electrizează. Pentru părul drept, imită stilul lui Anne Hathaway, care are o coadă mai înaltă, dar cu aceleaşi şuviţe “uitate” neglijent pe afară.
Vezi şi alte idei pentru o coadă de cal stilată!
Anne hathaway, Kate Bosworth

Bobul până la umeri

Ai părul lung şi simţi nevoia unei schimbări? De ce nu încerci bobul lung până la umeri ca cel purtat până de curând de Jennifer Aniston? Se potriveşte părului drept sau uşor ondulat, este o tunsoare dinamică, practică ce îţi oferă multe posibilităţi de styling. Iar când nu ai timp să-l coafezi, poartă.l natural, cu o cărare pe mijloc sau pe o parte. Foarte nostim şi proaspăt este şi bobul cu breton Alexei Chung, care nu necesită prea mult timp.
Vezi alte 15 coafuri pentru păr mediu!
Jennifer Aniston, Alexa Chung

Bucle pentru părul scurt

Tunsorile scurte sunt foarte sexy pentru că îţi lasă la vedere ceafa, iar dacă ai şi un chip de păpuşă ca al lui Ginnifer Goodwin sau Carey Mulligan, înseamnă că ai look-ul perfect. Primăvara această, încearcă o coafură neglijentă, cu bucle, care se potriveşte cel mai bine părului ondulat.
Vezi alte 15 coafuri pentru păr scurt!
Ginnifer Goodwin, Carey Mulligan
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter