Kate Bosworth și Justin Long și-au confirmat relația. Actrița a divorțat de fostul soț în august 2021

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 26 mai 2022, 14:16

Kate Bosworth (39 de ani) și Justin Long (43 de ani) și-au confirmat recent relația. Actorul a publicat mai multe fotografii dintr-o călătorie în Irlanda. În descrierea imaginilor, Justin a pus un emoticon cu o inimă verde. „Sunt cea mai norocoasă 🍀✨😘”, a comentat Kate.

Kate Bosworth și Justin Long și-au confirmat relația. Actrița a divorțat de fostul soț în august 2021

Actorii au fost fotografiați pentru prima oară sărutându-se în aprilie 2022, pe plajă în Kauai, Hawaii, însă ar forma un cuplu din primăvara anului 2021, dinainte ca actrița să-și anunțe divorțul de primul soț. Kate i-a dedicat lui Justin o postare în mai 2021, după încheierea filmărilor unei noi pelicule în Fayetteville, Ark.

„Sunt unele filme în timpul cărora înveți muuulte lucruri despre o altă persoană. Tocmai am încheiat un astfel de film. Justin, ești spectaculos, distractiv, amuzant, bun, rar și atent. O ființă umană absolut grozavă”, a scris actrița. „Asta e TOT ce ai scris despre mine??? Admir reținerea ta”, a comentat actorul.

În decembrie 2021, Justin a confirmat că formează un cuplu cu cineva care iubește ananasul pe pizza, fără a-i menționa numele actriței, însă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

Kate și fostul ei soț, Michael Polish (51 de ani), s-au separat în august 2021, după 8 ani de mariaj și 10 de relație. Fostul cuplu s-a căsătorit în Montana, în august 2013. Tot atunci, Kate a devenit mama vitregă a fiicei lui Michael, Jasper. Kate a făcut anunțul separării în mediul online, în dreptul unei fotografii în care ea și Michael se sărută. Kate și Michael s-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare ale peliculei „Big Sur”.

„Nu ne-am iubit niciodată mai mult și suntem profund recunoscători unul pentru celălalt deși luăm decizia de a ne separa. În ultimii 10 ani de relație, am ales iubirea de fiecare dată. Ne ținem la fel de strâns de mână și azi, așa cum am făcut-o în ziua în care ne-am căsătorit. Privirile dintre noi sunt mai profunde. Avem mai mult curaj acum. În timp ce renunțam la relație, am realizat că iubirea dintre noi nu se va sfârși niciodată. Conexiunea nu dispare pur și simplu. Iubirea devine mai profundă, inima se mărește”, a scris actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter