Părul semi-prins, o coafură modernă şi simplu de făcut!

De Diana Sorescu, pe

A venit vara, e clad afară, parcă nici nu mai ai chef de coafuri elaborate şi pretenţioase! Iată cum poţi să îţi aranjezi părul foarte repede şi super-chic! Părul semi-prins e pe val!

Păr semi-prins

Dacă ai părul mediu sau lung, atunci e tare simplu să îţi realizezi această coafură, iar modalităţile de prindere sunt nenumărate! În afara de codiţa simplă pe care o poţi face cu tot părul din calotă, poţi opta pentru coamă, păr tapat, codiţe împletite sau răsucite, şuviţe rebele şi multe altele!

Încearcă look-ul a la Kim Kardashian! Îndreaptă-ţi părul, apoi apucă partea din faţă şi prinde-o elegant cu o clamă preţioasă. Alege fructe colorate, fluturaşi sau accesorii elegante, în funcţie de ţinută. Lasă-ţi pe frunte două şuviţe mai late, uşor vălurite, pe care poartă-le chic!

Tara Reid a mers pe acelaşi principiu, cu părul drept, însă ea a ales să-şi tapeze părul din calotă şi să-i confere mult volum. Prins la spate cu agrafe ascuns printre şuviţe, look-ul devine unul neconvenţional, plin de atitudine.

Cu un aspect de prinţesă medievală, Emma Stone a ales să îşi prindă la spate două şuviţe laterale. Bretonul drept, la baza sprâncenelor, completează perfect coafura.

Jessica Alba arată fabulos cu o coafură realizată cu minim de efort. Părul buclat a fost lăsat liber pe umeri, iar şuviţele din calotă au fost răsucite şi prinse la spate! La fel de bine ar fi arătat şi dacă erau împletite, aşa că tu poţi încerca această variantă.

–    Poţi să obţii acelaţi efect dacă îţi prinzi două clame în părţi! Alege flori colorate, cristale, orice e în ton cu hainele tale.
–    Dacă ai un profil frumos, lipeşte-ţi părul de cap pe calotă apoi prinde-l la spate. Ştii bine, coafura sleek e pe val!–    Pentru un look mai alegant, alege şuviţe late, coafează-le cu peria rotundă, iar apoi prinde-le lejer, exact aşa cum poartă Fergie.

Părul semi-prins, o coafură modernă şi simplu de făcut!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter