3 idei cool pentru a-ți aranja părul vara asta

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Suntem în toiul verii! Așa că e momentul ideal să te joci cu părul tău și totodată să eviți coafurile foarte studiate si fixe. În schimb, optează pentru un păr cu aspect natural, care pare aranjat cu minim de efort. Iată mai jos 3 idei cool pentru a-ți aranja părul vara asta:

 

  1. Împletituri. Pentru o împletitură reușită pregătește părul aplicând o loțiune pentru volum sau una pe bază de particule de sare și usucă-l cu foehnul, ajutându-te de o perie, explică Arabella Zadic, trainer The Studio și membru în echipa Wella Professionals. Încheie împletindu-l cu tehnica fishtail – coadă de pește sau clasica împletitură în trei.
  2. Coada de cal. Poate părea un look banal, dar te poți juca cu el foarte fain. Separă secțiunea de păr din față printr-o cărare de la o ureche la cealaltă. Prinde o coadă de cal dedesubtul vârtejului și fixează cu un elastic. Tapează cealaltă secțiune, din creștet, netezește-o ușor și poziționeaz-o spre spate, fixând-o la baza cozii. Alege o șuviță din coada de cal, ruleaz-o în jurul elasticului și fixează cu o agrafă – asftel vei ascunde elasticul. Netezește ușor partea frontală și lateralele cu o perie moale și pulverizează un pic de fixativ.
  3. Wet lookul este împrumutat de pe marile catwalkuri și nu ne mai săturăm de el! În cazul acestei coafuri este importantă pregătirea părului. Este necesară utilizarea unui primer, care uniformizează diferențele de structură de-a lungul firului de păr. Apoi, pe părul uscat, aplica de la rădăcină câțiva centimetri spre lungimi un gel lucios cu grad mare de fixare sau un fixativ umed, cu luciu. Partea frontală astfel apretată modeleaz-o cu ajutorul mâinilor pentru netezire și cu un pieptăn pentru a da acel efect de wet hair.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter