Coafură: Cum să porţi buclele în funcţie de lungimea părului

De Lumea Femeilor, pe

Sunt extrem de feminine, conferă volum părului și sunt la mare căutare în această primăvară. În plus, buclele pot fi asociate deopotrivă unor plete lungi, dar și unui păr mai scurt.
PĂR LUNG
O coafură foarte stilată care, pe deasupra, e și ușor de realizat. Mai întâi, spa-lă-te cu un șampon reparator, care să redea strălucirea părului și să facă… invizibile cuticulele. Folosește foehnul până când părul este parţial uscat și apoi împarte-l în șuviţe groase. Rulea-ză fiecare șuviţă și prinde-o cu câte o agrafă chiar la baza capului. Usucă-te bine cu foehn-ul. Când părul este complet uscat, desfă-ţi șuviţele; dacă buclele ţi se par prea îndrăzneţe, piaptănă-te ușor cu o perie, pentru a le mai îmblânzi.

Cum să obţii bucle perfecte acasă
PĂR MEDIU
Unicul mod în care ai folosit-o până acum este pentru a-ţi îndrepta părul. Avem însă o veste bună: placa de păr se poate dovedi la fel de utilă și pentru a-ţi ondula părul! Iată o coafură foarte ușor de realizat: în partea din faţă, inclusiv bretonul, întoarce șuviţele spre exterior; în rest, ondulează vârfurile. Această coafură este ideală pentru un păr tuns în scări. Se pune accent pe vârfuri, așa că, după ce te speli, aplică neapărat și un tratament intens hidratant pentru această zonă.
Fă-ţi singură acest spray de păr! Vei avea bucle ca la plajă

PĂR SCURT

Ești posesoarea unui bob de toată frumuseţea, dar nu ai îndrăznit niciodată să-ţi faci onduleuri. Pentru orice exis-tă un început: mai întâi, usucă-ţi foarte bine părul proaspăt spălat. Buclele se realizează foarte ușor cu ajutorul unui ondulator de mărime medie. Pentru a nu-ţi degrada podoaba capilară, nu lăsa ondulatorul să acţioneze mai mult de un minut pentru fiecare șuviţă. De asemenea, e recomandat să-ţi alegi un aparat la care să poţi seta temperatura. La final, pulverizează un pic de fixativ cu putere medie, de la o distanţă de circa de 20 de cm de scalp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter