(P) Un look cool, cadoul perfect pentru orice bărbat

De Unica.ro, pe
Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că e cazul să începem să ne gândim la cadourile pe care le vom cumpăra pentru cei dragi. Iar dacă n-ai încă nicio idee, avem noi 3 propuneri pentru tine!

Cadoul ideal pentru orice bărbat

Un set complet de îngrijire poate fi cadoul ideal pentru orice bărbat din viața ta, fie că vorbim de soț, iubit, frate, prieten sau tată. Un astfel de cadou util, și elegant totodată, poate fi o alegere sigură, cu care e imposibil să dai greș.

Un astfel de set cadou, pe care ți-l propunem, este format dintr-un șampon Head&Shoulders, pentru un păr îngrijit, fără mătreață și, pentru a completa ritualul de îngrijire, un produs Gillette, dar și un prosop din microfibră inclus.

set cadou head&shoulders si Gillette

Fie că vrei pur și simplu să răsfeți un bărbat drag, fie că te gândești să „mergi la sigur” cu un cadou care oferă îngrijire completă, noi credem că cel care va primi acest cadou se va bucura cu siguranță.

Prețul recomandat pentru setul cadou head&shoulders și Gillette este de 46.7 RON

O cămașă stylish poate fi de asemenea o opțiune. Poți opta, de exemplu, pentru una cu motive de Crăciun, astfel încât cadoul tău să se potrivească perfect cu tematica Sărbătorilor.

camasa motive de craciun

Cămașă cu motiv de Crăciun, H&M, 89,90 LEI

Un ceas casual elegant, care să se potrivească mai multor ținute, să fie practic și nepretențios, poate fi, de asemenea, un cadou perfect pentru orice bărbat drag ție. Alege un model în culori clasice, nuanțe de maroniu și albastru, pentru a fi sigură ca cel care îl va primi, îl va putea purta cu ușurință.

ceas fossil

Ceas Fossil Sport, 399,99 lei

 Tu ce cadou vei alege pentru bărbații dragi din viața ta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter