Bijuterii pe unghii

Designerii de modă nu-şi trimit modelele pe podium fără o manichiură care să atragă atenţia la fel de mult ca şi hainele. Şi nici vedetele de la Hollywood nu ies la petreceri fără o manichiură care să stârnească admiraţia.
Acum, poţi crea şi tu acasă modele unice. Iată trei dintre produsele noastre preferate. Descoperă mai multe în revista Unica de ianuarie.

Bijuterii pe unghii

Topul care se crapă

Aceste topuri cu glitter, care se crapă, au mai puţine ingrediente ce formează un film deasupra, decât formulele tradiţionale, făcând culoarea să se crape pe măsură ce se usucă. Pentru rezultate bune, aplică un strat subţire. |ncercă albastru peste negru şi argintiu peste roşu.
Topcoat Mosaic Effects: 15,99 lei, Avon
Lac de unghii Crack Your Colour: 16 lei, Rimmel London

Bijuterii pe unghii

Bijuterii adezive

Foloseşte-le pe unghiile nude sau desupra oricărui lac de unghii. Poziţionează bijuteria pe unghie (îmi place cum arată într-o parte, aproape de cuticulă), apoi aplică un topcoat numai deasupra ei.
Prefer oricând decoraţinuile aurii sau argintii aplicate deasupra ojei burgundy.
Decoraţiuni pentru unghii: 8,70 lei, Peggy Sage
Decoraţiuni pentru unghii Dark Arts: 112 lei, Front Cover

Bijuterii pe unghii

Nisip lichid

Aceste lacuri de unghii noi au o formulă bazată pe o tehnologie inovatoare, ce conferă un finiş texturizat, mat, cu infuzii de particule strălucitoare. “Purtat fără TopCoat, noul lac oferă unghiilor un aspect unic, demn de un superstar”, spune Suzi Weiss – Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director.
Lac de unghii Liquid Sand, colecţia Mariah Carey: 51 lei, OPI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter