Colecţia de machiaj LUXE de la AVON

De Unica.ro, pe

Avon te invită să descoperi Luxe, gamă de machiaj preferată a Loredanei. Cu ingrediente rare, preţioase – diamante negre, safire albe, mătase, orhidee – produsele de machiaj te ajută să arăţi perfect în fiecare zi.

Ce conţine gama Luxe

Loredana adoră Gama Luxe de la AVON, care conţine toate produsele necesare pentru un look glam, de la fondul de ten până la conturul de ochi.
Orice machiaj începe cu fondul de ten şi pudra. Gama Luxe îţi oferă un fond de ten non-comedogenic cu SPF 20 şi o pudră compactă cu extract de safir alb. Aceasta oferă tenului un aspect mat ore întregi, ascunde imperfecţiunile şi uniformizează textura pielii.
Dacă îţi doreşti buze senzuale nu îţi trebuie decât rujul Luxe cu textură cremoasă şi luciul de buze îmbogăţit cu extract de mătase. Ele învăluie buzele în strălucire şi le păstrează textura moale şi catifelată.
Ca să-ţi pui în evidenţă ochii, foloseşte conturul de ochi şi fardul de pleoape cu formulă pudrată ce conţine extract de mătase şi conferă un aspect satinat.
Pentru gene de un negru intens, încearcă mascara îmbogăţită cu pudră de diamant negru, un amestec de culoare intensă şi volum surprinzător, cu o periuţă clasică ce defineşte genele fără să le încarce.
Dacă ai nevoie de o idee pentru următorul tău machiaj, urmăreşte tutorialul video în care Loredana îţi arată cum să te machiezi ca la carte.

Străluceşte cu Little Gold Dress!
După ce te-ai machiat cu produsele din gama Luxe, trebuie să-ţi îmtregeşti ţinuta cu cel mai feminin accesoriu, un parfum care te va duce direct pe covorul roşu, în lumina reflectoarelor.
Dacă ţi-au plăcut parfumurile Little Black Dress, Little White Dress şi Little Red Dress, trebuie să încerci cea mai nouă apariţie, Little Gold Dress.
Cu note rafinate de piersică şi prună, învăluite în arome de vanilie şi iasomie, Little Gold Dress este exact ce-i trebuie unei femei moderne, rafinate, stilate, care nu se teme să fie în centrul atenţiei.
Colecţia de machiaj LUXE de la AVON

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter