Frumuseţe: Terapii cu pietre preţioase

De Libertatea pentru femei, pe

Simte-te ca o regină! Încearcă tratamentele de întinerire pe bază de pietre preţioase. Nu numai că ridurile se vor estompa vizibil, dar, în aceeaşi măsură, vei uita de stările de stres şi te vei simţi excelent în pielea ta.

DIAMANTE pentru hidratare

Crema cu diamante are capacitatea de a pătrunde şi de a se menţine în piele datorită microcapsulelor cu pudră de diamante. În plus, conţine proteine şi aminoacizi din mătase pură, care conferă o hidratare excelentă a tenului, lăsându-l moale şi neted.
Serul cu diamante are o concentraţie mai mare de pudră de diamante, datorită căreia pielea rămâne catifelată o lungă perioadă de timp de la administrare.
Masca cu diamante conţine extract de diamante combinat cu proteine din mătase şi aminoacizi, un amestec cu proprietăţi antioxidante extraordinare.

SAFIRUL,antirid şi antistres

Crema conţine microcapsule cu pudră de safir ce au o puternică acţiune antirid şi antistres. În plus, este îmbogăţită cu extract de nufăr albastru care detoxifică, tonifică şi revitalizează toate tipurile de ten, dar 
şi ajută şi la creşterea metabolismului celular, îmbunătăţind circulaţia. Crema este recomandată şi pentru pielea sensibilă şi iritată (alergică).
De asemenea, serul cu safir conţine microcapsule cu pudră de safir şi extract concentrat de nufăr albastru. Acţiunea acestuia este una de hidratare, având efect antirid şi antiinflamator.
Dacă optezi pentru masca cu praf de safir, trebuie să ştii că aceasta are o textură delicată, ce ajută tenul să se relaxeze, dar atenuează şi ridurile fine, datorită extractului de lotus albastru pe care îl are în compoziţie.

RUBINUL reface toate tipurile de ten

Crema regeneratoare cu pudră de rubin în microcapsule şi extract de orhidee roşie este excelentă pentru toate tipurile de ten. Această combinaţie duce la refacerea rapidă a pielii, ajutând, în acelaşi timp, la hidratarea în profunzime a epidermei.
Serul, având o concentraţie şi mai mare de substanţe active, are un efect mai puternic de regenerare celulară. 
Vrei ca proprietăţile rubinului să acţioneze în profunzime? Atunci optează pentru masca pe bază de pudră de rubin. După aplicarea acesteia, tenul tău va fi mult mai neted, mai catifelat şi mai plin de prospeţime.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter