Frumuseţe: 4 metode care te scapă de celulită

De Libertatea pentru femei, pe

Vara se apropie cu paşi repezi şi, fără nicio îndoială, dacă ai zone de piele cu aspect de portocală, această problemă te poate face să nu te simţi chiar excelent.
Aplică una dintre variantele noastre şi nu vei da greş. Te vei simţi mai atrăgătoare ca oricând!

1 Masajul tradiţional anticelulitic

Una dintre cele mai eficiente soluţii este masajul anticelulitic. Se efectuează local, în zonele afectate, de obicei pe şolduri, picioare, fese şi abdomen. Poţi să îţi faci masajul singură sau să apelezi la un profesionist. Prin acest procedeu se stimulează supleţea şi elasticitatea pielii, a ţesuturilor şi se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Nu uita însă că nu este un masaj de relaxare, ci se acţionează insistent asupra zonelor problematice. Iar pentru a avea rezultate mai bune şi mai rapide, cremele reductoare şi uleiurile specifice sunt exact ce ai nevoie.

2 Şedinţe de electrostimulare

Tratamentul prin electrostimulare e folosit în saloanele de specialitate cu rezultate excelente împotriva celulitei. Procedura constă în aplicarea electrozilor autoadezivi sau cu gel pe zonele care trebuie tratate. Sunt recomandate maximum trei şedinţe săptămânal. Eficienţa e net superioară cremelor, care acţionează la suprafaţa pielii şi doar temporar. Se poate folosi la orice vârstă, însă un dezavantaj ar fi preţul, care porneşte de la 40 de lei/şedinţă, în funcţie de salon, însă pentru efecte vizibile e nevoie de minimum 5 şedinţe.

3 Împachetări cu parafango şi paprika

Tratamentul anticelulitic cu parafango (nămol marin, parafină, cafeină, săruri minerale) are efecte uimitoare, vizibile de la prima şedinţă. Realizat la saloanele de cosmetică, acesta acţionează în ţesutul subcutanat (distruge nodulii celulitici, intensifică arderea grăsimilor, elimină toxinele din organism). După 10-12 şedinţe, vei scădea cu până la 10-14 cm în circumferinţă. De asemenea, împachetările cu paprika sunt recunoscute ca fiind foarte eficiente. Acestea se aplică, în general, pe gambe, coapse şi abdomen.

4 Tratament naturist făcut în casă

Masca de corp făcută din zaţ de cafea amestecat cu ulei de măsline are efecte incredibile pentru înlăturarea celulitei. Masează bine, apoi acoperă cu o folie de plastic zonele pe care ai aplicat pasta. Lasă să acţioneze 10 minute şi îndepărtează rămăşiţele de aţ. Spală-te cu apă călduţă, dar nu folosi săpun sau gel de duş. Vei constata, în timp, că acest tratament dă rezultate excelente, dacă îl repeţi de trei ori pe săptămână. Vei scăpa de celulită, iar pielea ta va fi şi intens hidratată, datorită uleiului de măsline.

CAUZELE PRINCIPALE ALE APARIŢIEI CELULITEI

► Dereglările hormonale provoacă depunerea de grăsime şi apă, pe posterior, în interiorul şi exteriorul coapselor, pe şold, pe abdomen şi chiar pe spate.
► Funcţionarea deficitară a ficatului, rinichilor, o alimentaţie dezordonată şi nu tocmai sănătoasă, cu puţine lichide, puţină mişcare, constipaţia şi proasta circulaţie a sângelui.
► Toxinele din corp blochează materialele rezultate din ardere.
► În cazul supraponderalilor, există prea multă grăsime depusă în celule şi în spaţiul dintre acestea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter