Frumuseţe: Manichiură de ultimă generaţie

De Lumea Femeilor, pe

Moda unghiilor false a început să apună, fiindcă dăunează… unghiilor naturale! Vestea bună e că specialiştii în domeniu au găsit soluţii mult mai eficiente: lacurile de unghii semipermanente sau chiar autocolantul!
Da, ai citit bine: lacul semiper­manent asigură o manichiură impecabilă pentru un timp mult mai îndelungat decât oja obişnuită. Mai exact, va trebui să faci o vizită la salon doar o dată la trei săptămâni. În tot acest timp, tu vei etala o manichiură strălucitoare şi impecabilă. Procedura durează în jur de o oră şi include patru etape:
1. se aplică o soluţie care să regleze ph-ul unghiei;
2. se aplică baza sub forma unui gel;
3. se aplică lacul colorat;
4. unghia este expusă la o lampă UV, pentru a fi „sigilată” cu un lac special. Atenţie, alege-ţi culoarea dorită pe sprânceană! Dacă, după o săptămână îţi doreşti o altă nuanţă, nu vei putea înlătura oja cu un dizolvant obişnuit. Va trebui să apelezi tot la serviciile unui specialist. Preţul unei manichiuri cu un lac de unghii semiperma­nent porneşte de la 50 de lei.

Autocolante metalizate

Beyoncé este cea care a impus un nou trend: autocolantul pentru unghii. Aşa-numita tehnică Minx constă în aplicarea unei folii autocolante pe unghie naturală. Procedura este simplă şi inofensivă: manichiurista încălzeşte folia sub o lampă, o lipeşte pe unghie şi îndepărtează surplusul cu ajutorul unei pile. Avantajul este că nu mai există riscul să te trezeşti cu unghii ciobite, aşa cum se poate întâmpla în cazul unui lac de unghii obişnuit.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter