Frumuseţe: Cât te costă să arăţi ca Madonna?

De Unica.ro, pe

Trupul Madonnei a sfidat mereu perfecţiunea, însă acest lucru nu s-a datorat întotdeauna genelor pe care le-a moştenit artista de 55 de ani.
Pasiunea ei pentru fitness este binecunoscută, sportul reuşind să-i sculpteze corpul, după ore întregi şi istovitoare în sală. Chiar şi scena din faţa Casei Poporului, acolo unde Madonna a susţinut un mega concert în august 2009, i-a servit artistei drept sala de fitness. Dar, oare cum stă la capitolul chirurgie estetică. Dr. Florin Juravle, medic primar chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă a identificat cel puţin 10 intervenţii chirurgicale sau nonchirurgicale la care ar fi putut apela artista.

Ca şi tehnologie anti-îmbătrânire cu siguranţă a folosit Intraceuticals, este un tratament foarte căutat de vedetele de peste Ocean (100 euro şedinţa). Mai mult, este clar că Madonna a apelat la botox pentru ridurile de mişcare de pe frunte şi pentru cele dintre sprâncene (350 euro). Apoi, este evident că a folosit acid hialuronic în pomeţi (500 euro), de aici şi tendinţa aceasta de a se asemăna cu o pisică. Cred că şi în buze şi-a injectat puţin.”. Medicul este convins că artista şi-a făcut şi o rinoplastie (1000 euro) şi o intervenţie laser pentru gât (400 de euro şedinţa). „Mâinile şi gâtul sunt zonele care trădează cel mai uşor vârsta unei femei. Acum, mai nou, în mâine se poate injecta grăsime proprie pentru a îndepărta efectele vârstei”, declara medicul Florin Juravle.

Revenind la preţuri, frumuseţea şi tinereţea Madonnei, la o primă evaluare, costă undeva între 2000 şi 2500 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter