Frumuseţe 2013: Topul celor mai senzuale parfumuri de vară. Care e preferatul tău?

De Diana Sorescu, pe

Vara a venit, iar noi o putem celebra purtând pe piele cele mai senzuale parfumuri! Noi am întocmit topul celor mai îmbietoare arome, iar tot ce trebuie să faci este să îţi alegi parfumul preferat!

Parfumurile verii 2013

1.    Couleur Kenzo Rose-Pink este un parfum floral evervescent şi strălucitor. Aroma incandescentă a celor două soiuri de trandafir, condimentată de şofrab, se dezvăluie într-un parfum proaspăt de grapefruit şi angelică.
2.    Shalimar de la Guerlain este o esenţă clasică, un omagiu adus senzualităţii şi bucuriei, ce se deschide cu un buchet exploziv de citrice şi flori verzi, ca mai apoi să descoperi o inimă orientală de vanilie şi tonka. Îl puteţi cumpăra de aici
3.    Hermes Mandarine Ambrée descrie zâmbete, replici puţin acide şi obraznice, luminozitate sclipitoare, catifelarea învăluitoare a unei livezi scăldate de soare. Este parfumul perfect al verii!
4.    Naughty Alice de la Vivienne Westwood este un parfum jucăuş şi controversat, inspirat din personalitatea creatoarei de modă. Regăsim note de trandafir negru şi violetă, îmbrăţişate de aroma de ylang ylang. Cumpara de aici!
Frumuseţe 2013: Topul celor mai senzuale parfumuri de vară. Care e preferatul tău?
5.    Flash by Jimmy Choo este un parfum nou, din 2013, pe care îl găsi în magazinele Sephora. Vorbim de o esenţă fructată, cu atingeri delicate de zmeură şi piper roz, alintate de un buchet alb floral de tuberoze, iasomie şi crin alb.
6.    Costume National Pop Collection Orange este un parfum obraznic şi seducător, ce spune o poveste orientală, cu ambră, caşmir, zmeură, trandafir şi patchouli.
7.    CK One Summer este un parfum exotic, cu note delicioase de lime, portocală, rubarbă şi frezie. Îl puteţi achiziţiona de pe shop.unica.ro
8.    Lady Rebel de la Mango este un parfum feminin, dedicat femeii ce îşi doreşte să fie în centrul atenţiei. Accentele de pomelo, fructe roşii şi mandarină se mixează perfect cu notele de ambră şi caşmir.
Frumuseţe 2013: Topul celor mai senzuale parfumuri de vară. Care e preferatul tău?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter