Parfumuri originale de Black Friday 2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 noiembrie 2018, 19:41
Black Friday 2018 este momentul perfect pentru a-ți cumpăra un parfum la care ai visat dintotdeauna, pentru că reducerile din magazine sunt unele destul de mari. Uite unde găsești parfumuri originale de Black Friday 2018!

Parfumuri originale de Black Friday 2018. Completează-ți colecția și cumpără cadouri pentru cei dragi!

Pe Notino.ro, reducerile la parfumuri originale de Black Friday ajung până la 70%. Pentru o selecție de produse însă, reducerile sunt de 25%, pe baza unui cod.

Douglas.ro are, în acest sfârșit de săptămână, Black Shopping Weekend. Reducerile de 25% se aplică și la parfumuri, așa că acum e momentul să cumperi produsele dorite atât pentru tine, cât și pentru cei dragi, drept cadouri de sărbători. Iată doar două exemple de parfumuri originale de Black Friday 2018, la prețuri avantajoase!

parfumuri originale de Black Friday 2018

Stânga – apă de parfum Classique de la Jean Paul Gaultier, redusă la 197,25 lei, de la 263 lei / 30 ml
Dreapta – apă de parfum Beautiful Belle de la Estee Lauder, redusă la 171,75 lei, de la 229 lei / 30 ml

Chiar dacă unele magazine au avut deja reducerile de Black Friday 2018, ofertele avantajoase la cosmetice continuă sub diverse forme. De exemplu, pe Sephora.ro găsești în continuare reduceri wow, în cadrul săptămânii intitulate Cyber Week.

Și pe Elefant.ro sunt reduceri la parfumuri, drept urmare le poți cumpăra celor dragi cadouri sau poți să-ți cauți și aici parfumul-semnătură.

Reduceri avantajoase găsești și pe Emag.ro, inclusiv la cosmetice. Chiar dacă magazinul nu mai are, de fapt, oferte de Black Friday, prețurile avantajoase fac parte din campania Maratonul Reducerilor, iar prețurile sunt cu până la 50% mai mici.

Vezi și – Pantofi de Black Friday 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter