5 parfumuri perfecte pentru cadouri

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Marii parfumieri se întrec în lansări de arome misterioase, care să ne seducă nările și simțurile instant. Pentru că suntem la curent cu tot ceea ce este nou, vrem să îți împărtășim și ție, așa că iată 5 parfumuri perfecte pentru cadouri. Pont: cadouri poți să îți faci și singură, nu-i așa?

5 parfumuri perfecte pentru cadouri

 

Grenadille d’Afrique, Aedes de Venustas, 100 ml, 890 lei, în magazinele Elysee

Noua creație a lui Alberto Morillas este un parfum care ți se dezvăluie ca o comoară ascunsă în inima unei păduri și, odată ce îl vei folosi, vei descoperi în notele sale aromele unor ingrediente cruciale pentru a supraviețui într-o pădure de abanos african: lemn, fum, pământ și cremene, în timp ce vanilia încălzită de acordurile de labdanum ține loc de… așternut.

Citește și: 5 cosmetice must-have în trusa ta de produse de frumusețe.

Fatale Pink, Agent Provocateur, EDP, 50 ml, 306 lei, în magazinele Marionnaud

Parfumierul Jean-ClaudeDelville a creat un parfum floral apos amețitor, cu o semnătură fermecătoare. Magia notei de vârf este un amestec de mandarină răcoroasă mediteraneeană, flori exclusive de pară și dependența cremei  Yuzu.

Sweet Like Candy, Ariana Grande, EDP, 50 ml, 205 lei, în magazinele Douglas

Câteva pufuri din acest parfum și vei simți pe loc explozia savuroasă de mure glazurate şi notele de bergamotă zemoasă dulce, alături de lemnul cremos de caşmir şi nota florală delicată roz. Sticla e creată într-o nuanţă de roz deschis mat decorată cu un bulgăre de vată de zahăr! Foarte chic!

Symphonie Passsion, UNUM, extract de parfum, 789 lei, beautik.ro

UNUM este o casă de parfumuri cu suflet puternic, ale căror fundații sunt ancorate în gândirea mistică. Acest parfum vorbește tuturor timpurilor, fiind o galerie de sentimente care încrustează poetic în lemn numele celui care este umil, o personalitate în care fiecare om trebuie să își găsească adevarătul eu.

Citește și: 7 cadouri de beauty sub 100 lei.

Accord Chic Secrets d’Essences , Yves Rocher, EDP, 100 ml, 390 lei, yvesrocher.ro

Parfumierii Olivier Cresp și Marie Salamagne au folosit piper roz și esența de Elémi pentru a conferi o notă picantă parfumului, dar au adăugat și extractul de benzoină pentru accente pronunțate și extractul de tămâie pentru un plus de mister.

 

 

Foto: 123rf.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter