FOTO: Top 4 brazilience superbe. Care e preferata ta?

De Diana Zagrean, pe

Brazilia înseamnă samba, peisaje incredibile, mâncare exotică, plaje interminabile cu nisip fin şi carnaval plin de culoare. Dar Brazilia ne-a mai dat şi alte minunăţii, printre care femei de o frumuseţe sclipitoare. Iată 4 brazilience celebre şi superbe. Care e preferata ta?
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen este una dintre cele mai frumoase şi bine plătite fotomodele din întreaga lume. În afară de colaborarea cu casa de modă pentru lenjerie intimă Victoria’s Secret, frumoasa braziliancă mai are şi alte talente.
Născută pe 20 iulie 1980, supermodelul a făcut parte din echipa de îngeraşi ai celebre case producătoare de lenjerie între anii 2000 şi 2007 şi este cel mai bine plătit model din industrie.
FOTO: Top 4 brazilience superbe. Care e preferata ta?
Averea ei este estimată şa 150 de milioane de dolari. Deşi a avut o lungă şi mediatizată relaţie cu actorul Leonardo diCaprio, Gisele Bundchen s-a căsătorit în 2009 cu fundaşul Tom Brady, cu care are un băieţel.
Grazielli Massafera
Grazielli „Grazi” Massafera, născută pe 28 iunie 1982, la Jacarezinho, Brazilia este un fotomodel celebru în America de Sud şi un star de televiziune în Brazilia natală.
FOTO: Top 4 brazilience superbe. Care e preferata ta?
Grazi a câştigat concursul Miss Brazilia în 2004, iar în 2005 a participat la versiunea braziliană a show-ului Big Brother, care a făcut-o celebră. După Big Brother, Grazi a jucat în mai multe telenovele braziliene sau în versiunile dublate, ca voce în film.
Citeşte despre braziliencele superbe şi în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter