Exclusiv: Am aflat cum îşi menţine Andreea Marin pielea perfectă!

De Unica.ro, pe

„Sunt fidelă cremei pe care o folosesc de multă vreme, dar când faţa mea are nevoie de un tratament, aleg Intraceuticals. Mă bucur că există!”, ne-a declarat vedeta.
Considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România, Andreea Marin a vorbit foarte puţin de-a lungul timpului despre tratamentele de întreţinere pe care le foloseşte. A preferat să le explice oamenilor care sunt activităţile profesionale care te pot înfrumuseţa, realizând o sumedenie de proiecte pentru oamenii mai puţin răsfăţaţi de soartă, aşa cum este şi Şcoala Mamelor.

Acum, însă, Andreea Marin a fost de acord să ne vorbească despre tratamentul Intraceuticals, pe care l-a testat şi de care a fost foarte mulţumită. „Sistemul Intraceuticals se adresează cauzei apariţiei ridurilor şi degradării pielii cauzate de îmbătrânire; acesta furnizează un flux continuu de oxigen printr-un aparat special şi utilizează seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie în piele”, explică specialiştii.

În rest, vedeta se menţine în formă pentru că-şi protejează inima, pe care, după cum spune chiar ea, o consideră a fi cea mai frumoasă parte a corpului său.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter