Dr. Dana Miricioiu: „Te deranjează bărbia dublă? Te pot ajuta să scapi de ea!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Bărbie dublă, obraji căzuţi sau gât de curcan. Sub aceste denumiri sunt descrise modificările care apar la nivelul gâtului, odată cu înaintarea în vârstă!

Cum scapi de bărbia dublă

Primul care ne trădează trecerea anilor este gâtul! De cele mai multe ori, prin aplicarea cremelor hidratante la nivelul feţei, gâtul este uitat. Având o piele subţire, expusă mereu razelor soarelui sau a frigului excesiv, gâtul este locul dintâi unde trecerea timpului îşi pune amprenta.

Vă întrebaţi de ce primele semne ale trecerii anilor apar la nivelul gâtului? În primul rând, pentru că structura pielii îşi pierde elasticitatea, nemaifiind susţinută de colagen, elastină şi acid hialuronic. Gravitaţia de-abia aşteaptă să găsească o piele care nu mai este susţinută nici de constituenţii ei şi nici de stratul de grăsime, cel care dădea odată forma feţei şi care este din ce în ce mai căzut la nivelul conturului mandibular şi al bărbiei. Având muşchi subţiri, care nu sunt susţinuţi de nicio structură osoasă, gâtul este aşadar descoperit total, începând încet-încet să se lase, devenind lipsit de tonus şi de fermitate.
Dr. Dana Miricioiu: „Te deranjează bărbia dublă? Te pot ajuta să scapi de ea!”

Modificările care apar odată cu trecerea anilor îmbracă diferite forme la nivelul gâtului: bărbia dublă, guşa de sub bărbie, pielea lipsita de fermitate, ridurile verticale sau cele orizontale, fiecare din aceste manifestări beneficiind de tratamante sau intervenţii specifice. Iată câteva dintre ele:

SkinTyte – Intervenţie laser noninvazivă pentru a avea o piele mai fermă şi mai tânără

Procedura Skin Tyte utilizează radiaţii infraroşii care ajung în dermul profund unde produc încălzirea acestuia, urmată de coagularea parţială şi contracţia colagenului. În acest fel, SkinTyte îmbunătăţeşte laxitatea pielii prin remodelarea colagenului dermal. Mai mult, prin aplicarea acestor unde luminoase se iniţiază un proces natural de regenerare prin care se crează o noua reţea de fibre de colagen care conferă pielii o nouă fermitate.

Această procedură se realizează rapid şi comfortabil, fără a necesita o perioadă de recuperare postintervenţie. Rezultatul? O piele mult mai fermă şi mai tânără.

CITITI CONTINUAREA PE BLOGUL DANEI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter