Dr. Dana Miricioiu: Din culisele unei operaţii estetice. Iată echipa mea!

De Diana Sorescu, pe

Doctor Dana Miricioiu ne invită astăzi în culisele unei operaţii estetice. Faceţi cunoştinţă cu medicii din echipa din care şi Dana Miricioiu face parte, echipa ce s-a ocupat de câştigătoarele noastre de la Concursul Verii!

Dana Miricioiu şi echipa sa de medici

Dr. Octavian Badea! Sunt sigură că mulţi dintre voi au auzit de el. Colaborăm de foarte mulţi ani, în cadrul Clinicii Apolo, la tot ce înseamnă intervenţii chirurgicale estetice! Alături de doamna doctor anestezist Ovidia Moldoveanu, despre care o să vă vorbesc imediat, în acest articol! Suntem o echipă extrem de sudată, care durează de mulţi ani şi pe care nu cred că ceva ar putea să o destabilizeze sau să o erodeze! Niciodată nu a intervenit între noi vreun sentiment de invidie, ci numai respect! Respect pentru ceea ce suntem şi ce ştim! Fiecare are ştiinţa lui, credinţa lui, însă le punem la dispoziţia pacientului în egală măsură, pentru că ne interesează, cel puţin la fel de mult ca pe pacient, un rezultat bun!

Dr. Dana Miricioiu: Din culisele unei operaţii estetice. Iată echipa mea!

Extrem de talentat, calm, glumeţ şi foarte muncitor, doctorul Badea este, nu în ultimul rând, un om modest! Niciodată nu a vrut să iasă în faţă, deşi experienţa lui i-ar permite din plin acest lucru, fiind, din punctul meu de vedere, cu mult peste foarte mulţi chirurgi esteticieni, care se vor neapărat pe sticlă şi care se bagă în seamă comentând operaţiile altora, colegi de-ai noştri. Niciodată nu o să îl vedeţi pe dr. Badea făcând acest lucru!

Este doctorul pe mâna căruia m-aş opera, fără niciun fel de ezitare! O să fac acest lucru atunci când o să ştiu că e momentul! Şi o să vă anunţ cu siguranţă!

Citeşte continuarea pe blogul Danei! AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter