Alina Ceușan și-a pus implanturi mamare. Primele fotografii după intervenția estetică

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 15:11

În mediul online, Alina Ceușan a dezvăluit că a suferit o intervenție estetică la nivelul bustului. Creatoarea de conținut și soțul ei, hairstylistul Raul Tișa, s-au căsătorit în vara anului 2019. Împreună au un fiu, Rock Tișa, născut în septembrie 2020.

Alina Ceușan și-a pus silicoane. Primele fotografii după intervenția estetică

„Suntem gata! Implanturi 300cc. Am avut mai multe de rezolvat decât ne-am imaginat… în privința acelei asimetrii. Un sân a luat-o razna în timpul în care am alăptat, dar rezultatul este minunat! Natural, ridicat, în conformitate cu proporțiile corpului meu”, a scris Alina Ceușan pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii.

„Mă simt super bine. M-am trezit cu mai multe ore în urmă, însă am fost sub observație medicală strictă. Acum stau singură, întinsă în pat. Am două pachete de gheață pe bust. Planul este să mă uit la seriale și la un film cu actorul Kevin Hart.

Vreau să mă relaxez. Mai târziu o pot mânca o supă, mi-e super foame. (…) Echipa a fost grozavă. În sala de operație era muzică, toată lumea zâmbea, asta m-a făcut să mă simt foarte bine, deși eram foarte emoționată”, a mai spus Alina la Insta Story.

Primele imagini după intervenție le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Alina a fost dintotdeauna deschisă în privința operațiilor estetice suferite. În noiembrie 2015, Alina a suferit o rinoplastie. „Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat.

Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. (…) Era un nas care nu era deloc feminin, după cum a spus și domnul doctor. (…) La momentul acela, am plătit 2300 de euro.

Citește și:

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional. Cum au fost fotografiate

Andreea Ibacka, declarații surprinzătoare despre Cabral: „[…] cine să-l mai ia așa bătrân, cusurgiu și cu datorii la bancă?”

Alexia Eram face terapie săptămânal. „Mă ajută foarte mult”

300 de euro erau pentru rezervarea sălii de operație. (…) E vorba că ai un complex. Dacă e ceva ce vrei să rezolvi, nu trebuie să-ți pese de ceea ce zic oamenii pentru că, până la urmă, părerea ta este cea care contează.

Contează cum te simți, pentru că se reflectă în atitudinea ta și în modul în care interacționezi cu oamenii. (…) Am intrat în operație, m-am pus pe masă, m-au adormit și nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treaba asta mi s-a părut ca un vis”, mărturisea Alina Ceușan în decembrie 2017, pe YouTube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter