Doctor Oz: Bicarbonatul de sodiu te face frumoasă. Vezi cum

De Diana Zagrean, pe

Bicarbonatul de sodiu are multe întrebuinţări culinare, dar precis nu ştiai câte poate face pentr frumuseţea ta. Doctor Oz te învaţă cum să foloseşti bicarbonatul de sodiu ca să fii frumoasă.
 

Şampon pentru păr

Bicarbonatul este folosit de adeptele mişcării „no poo”, care au renunţat la şampoanele din comerţ pentru un tratament mai puţin agresiv cu părul şi scalpul.
În plus, bicarbonatul de sodiu este bun şi pentru volum, dacă îl amesteci cu şamponul tău.

Tratament pentru acnee

Un pic de bicarbonat de sodiu cu miere şi 15 minute pe pielea afectată şi nu mai ai nevoie de tratamente cosmetice agresive.

Tratament de albire a dinţilor

Amestecă bicarbonat de sodiu cu căpşuni şi zeamă de lămâie pentru un tratament de albire a dinţilor 100% natural şi eficient.

Curăţă peria de păr de grăsime

Peria ta preferată se umple, în timp, de sebum, impurităţi, praf. Curăţă temeinic peria de păr într-un bol de apă cu trei linguri de bicarbonat de sodiu.

Scrub exfoliant pentru ten

Amestecă bicarbonat de sodiu în exfoliantul tău obşnuit şi vei obţine o pastă eficientă şi dezinfectantă pentru un ten mai curat.

Curăţă petele galbene de pe unghii

Unghiile tale se simt câteodată agresate de ojă şi lacuri care le acoperă tot timpul. Dacă ţi s-au îngălbenit unghiile, amestecă bicarbonat de sodiu cu puţină apă oxigentă şi curăţă petele fără efort.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter