Dana Nălbaru – „Parfumul îl schimb în funcţie de stare şi sezon”!

De Revista JOY, pe

A revenit alături de trupa Hi-Q, cu care a şi lansat de curând piesa „Luni”. Noi am vrut să aflăm mai multe despre zilele obişnuite din viaţa Danei Nălbaru şi am invitat-o la un interviu „iscoditor”.

Cum arata o zi din viata ta?

Aproape niciodata la fel. Cred, de altfel, ca acest lucru se intampla in general cu artistii. Neavand un program fix, imi fac programul in functie de evenimentele care apar (concerte, aparitii tv, interviuri, sedinte foto, petreceri etc), iar in restul timpului, acela liber, sunt cu familia mea. Incerc sa pastrez un echilibru intre familie si meserie si sa nu lipsesc prea mult din niciuna dintre ele.
Care sunt secretele tale de beauty, ni le poti dezvalui?

Secretul meu e ca nu folosesc niciun secret. Stiu ca suna ca din carti, insa eu chiar cred ca frumusetea vine din interior si nu mai cred de mult ca poti minti cine esti daca preocuparea ta principala este statul la coafor, cosmetica, shopping etc. Sunt o femeie care are grija sa manance sanatos, are grija sa fie curata, dar nu exista un secret pentru asta. Merg, ca o femeie normala, la coafor, sa ma tund sau sa ma vopsesc, epilez, din cand in cand pentru un tratament facial si am grija sa nu am hainele nespalate sau rupte.
Ce produse de beauty folosesti?

Parfumul il schimb in functie de stare si sezon si nu am doua in acelasi timp. Se termina unul, cumpar altul… In acest moment folosesc „La Petite Robe Noire”, de la Guerlain. Pentru unghii folosesc in general lac incolor dar, daca am o dispozitie mai vesela, imi place si sa combin culori. Pentru par folosesc „Matrix Biolage”, pentru gene, macara de la Mac, iar pentru buze, strugurel Avene sau Nivea in timpul zilei. Seara sau la evenimente folosesc diverse rujuri, diferite marci, nu am una preferata. Sa nu fie foarte sclipicios, asta-i important la ruj.
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter