Cum să ai un ten perfect cu bani puţini. Roxana Ionescu îţi dă reţeta ei

De Geo Berciu, pe

Pentru a avea un ten perfect nu trebuie să investeşti sume uriaşe pe creme costisitoare sau în saloane de cosmetică exclusiviste, ci este de ajuns să foloseşti reţete tradiţionale, realizate din produse naturale. De acest lucru s-a convins şi Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu, cunoscută şi drept „Mama Natură”, nu se teme să apară nemachiată în public, deoarece îşi menţine prospeţimea tenului cu ajutorul unor măşti naturiste, pe care le prepară ea însăşi.
Cum să ai un ten perfect cu bani puţini. Roxana Ionescu îţi dă reţeta ei
„Eu îmi îngrijesc tenul tot timpul, pentru că am o problemă – am un ten foarte uscat, o piele deshidratată. Beau apă, însă probabil nu este suficientă. Îmi hidratez tenul cu creme foarte grase, pe care mi le cumpăr de la plafar. Am devenit fan plafar – merg şi îmi cumpăr produse naturale”,  a declarat Roxana Ionescu.
Cum să ai un ten perfect cu bani puţini. Roxana Ionescu îţi dă reţeta ei

Vedeta tv chiar a dezvăluit şi reţeta unei măşti eficiente, pe care şi-o prepară singură acasă. „Din când în când îmi mai fac câte o mască în care pun argilă, banană, miere, stau cu ea jumate de oră, apoi o îndepărtez şi aplic o cremă foarte grasă”, spune Roxana.
(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter