Cum să fii frumoasă şi să ai un ten superb practicând yoga

De Diana Zagrean, pe

Când spui yoga, te gândeşti la flexibilitate, la articulaţii sănătoase, la fitness. Ceea nu toată lumea ştie este că yoga te ajută să ai o piele superbă, un ten luminos şi chiar încetineşte apariţia ridurilor.Află motivele.
Yoga presupune mişcări lente, exerciţii complexe de respiraţie şi meditaţie mai mult sau mai puţin profundă. Toate acestea îţi conferă o stare zen şi o oxigenare pe care puţine sporturi le mai oferă.
Cum să nu ai o piele strălucitoare şi un ten luminos atunci când te relaxezi intenţionat, te concentrezi pe respiraţie şi fiecare celulă a ta este relaxată şi oxigenată?
În plus, exerciţiile de yoga te ajută să ai un somn odihnitor, fără coşmaruri şi insomnii, ceea ce contribuie la frumuseţea ta şi are efecte antirid spectaculoase.
Pentru că reduce stresul şi te ajută să elimini toxinele din organism, yoga te ajută să arăţi mai bine, nu doar să te simţi mai bine în fiecare zi.
Nu-ţi imagina că va trebui să te chinui, să faci noduri cu mâinile şi picioarele şi să-ţi atingi nasul cu talpa pentru a beneficia de efectele anti-ageing şi antitoxine ale exerciţiilor de yoga.
Multe dintre poziţiile yoga pentru începători sunt uşoare şi relaxante şi te ajută să fii mai flexibilă şi să îţi vezi de treburile zilnice fără dureri de spate.
Atâta timp cât faci încălzirea corectă înainte de exerciţiile yoga şi respiri corect, acest tip de sport are foarte multe beneficii asupra pielii tale şi a stării de spirit. Depresia şi grijile te vor părăsi şi durerile de cap sau spate după multe ore de muncă la birou vor fi doar o amintire.
Pe lângă beneficiile pe care le aduce trupului, yoga include tehnici de relaxare şi meditaţie, care îţi aduc echilibru psihic.
Iată 10 motive ca să încerci şi tu yoga!

Pentru a afla mai multe despre yoga, vino pe 14 septembrie la workshop-ul RAINBOW DAY, organizat de revista Psychologies. Beko Kaygee, unul din cei mai in vogă Traineri motivaţionali, îţi va dezvălui cum sa-ţi infrunţi temerile, sa-ţi depăşeşti problemele curente şi blocajele fizice şi psihice. De asemenea vei insuşi tehnici de meditaţie şi de respiraţie, precum şi tips-uri pentru o siluetă de invidiat.
Cum să fii frumoasă şi să ai un ten superb practicând yoga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter