Cum te poate ajuta oțetul de mere să scapi de celulită

De Sandra S., pe

De la o vârstă încolo nu mai poți scăpa de celulită atât de ușor. Cel puțin nu fără o dietă sănătoasă, sport și creme ajutătoare. Uite cum te poate ajuta oțetul natural de mere să scapi de această problemă:
Aplicat pe piele în zonele cu probleme, oțetul de mere determină creșterea arderilor și temperaturii, dizolvând astfel membranele moleculelor de grăsime. Oțetul grăbește procesul metabolic prin care se ard grăsimile de sub piele. Uite cum să procedezi:
Pentru început, ai nevoie de o bucată de material (poate fi un prosop sau tifon), 100 ml de oțet natural de mere, 100 ml de apă și o linguriță și jumătate de sare de mare – fără iod.

Cum să procedezi:

După ce ai amestecat toate ingredientele, iar sarea de mare s-a topit complet, umezește prosopul cu soluția și înfășoară-ți coapsele. Pe deasupra poți pune și folie de plastic, pentru că mirosul este destul de puternic și ai putea păta mobila.
Trebuie să stai înfășurată astfel timp de cel puțin patru ore, pe cât posibil sub pătură, ca să stai la căldură și să transpiri.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter