Aşa NU! Cele mai groaznice metode de înfrumuseţare

De Diana Zagrean, pe

Suferă baba la frumuseţe, dar femeile exagerează de multe ori în căutarea perfecţiunii. Iată cinci dintre cele mai groaznice metode de înfrumuseţare la care se supun unele femei.
Foto-bio-stimulare cu raze UVB
Această metodă revoluţionară de detoxifiere a sângelui pare desprinsă din filmele de groază. Sângele este recoltat prin nişte tuburi şi expus pentru câteva secunde la raze UVB.
Acest procedeu se presupune că purifică şi detoxifiază organismul. Metoda este recomandată pentru probleme ale pielii, cum ar fi acneea sau dermatita, dar majoritatea medicilor se declară sceptici în privinţa ei.

Masaj cu şerpi
Ceea ce reprezintă un adevărat coşmar pentru unii poate fi o reală plăcere pentru alţii. Localitatea Talmai Elazar din Israel este cunoscută pentru spa-ul care practică masaj cu şerpi.
Toţi şerpii folosiţi al această terapie sunt neveninoşi şi inofensivi, dar simpla atingere a pielii lor de reptilă poate provoca frică şi greaţă celor mai slabe de înger.
Aşa NU!  Cele mai groaznice metode de înfrumuseţare
Cosmetic de gheişă cu găinaţ
Numele terapiei pare inofensiv şi chiar promiţător, deoarece gheişele sunt un simbol al eleganţei şi frumuseţii. Asta până când afli în ce constă tratamentul mai exact.
Găinaţul de privighetoare pare să fie o bază de mască facială foarte bună, potrivit adeptelor din Hawaii. Dacă tot nu v-am convins, găinaţul este dezinfectat cu raze ultraviolete, deci nu există pericolul de infecţii.
Din Rusia cu dragoste…pe spinare
Metodele cosmetice ruseşti sunt la fel de aspre ca şi climatul siberian. Una dintre cele mai extreme presupune un masaj viguros prin aplicarea unor mături de nuiele pe spatele clientului.
Masajul este indicat pentru îmbunătăţirea circulaţiei şi pentru exfolierea puternică a pielii. Dacă bătaia cu mătura nu era de ajuns, la finalul terapiei se aruncă o găleată de apă rece ca gheaţa peste pielea ydrelită, pentru a revigora organismul.
Aşa NU!  Cele mai groaznice metode de înfrumuseţare
Mască de păr din spermă de taur
Un salon londonez oferă un tratament neobişnuit şi revigorant pentru părul deteriorat. Ingredientul principal din masca lor de păr este sperma de taur, care se alătură unui complex de vitamine pentru un păr de-a dreptul…furios.
Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter