Cele mai bune trucuri de frumuseţe pentru toamna 2013

De Unica.ro, pe

Toamna asta se pune accent pe manichiură, dar culorile puternice se poartă şi pe buze. Vezi ce alte trucuri de frumuseţe te vor ajuta să fii cea mai frumoasă în lunile următoare!

Manichiura pentru toamna 2013

A venit momentul să renunţi la manichiura french plictisitoare, dar nu se mai poartă nici culorile neon ale verii. Toamna asta, o manichiură frumoasă este un fashion statement, dar trebuie să alegi culorile potrivite: burgundy, nude pământiu, kaki, maro, nuanţe metalice de auriu sau argintiu, portocaliu închis.În ce priveşte forma unghiilor, mergi pe ceva natural: unghii scurte şi pătrate sau unghii de lungime medie uşor rotunjite.

Machiaj pentru toamna 2013

Toamna asta, îndrăzneşte să porţi ruj închis la culoare, măcar la evenimente speciale, seara. Se poartă din nou rujul burgundy şi chiar nuanţele şi mai închise, cum a purtat Rooney Mara la o premieră. Se potrivesc atât blondelor, cât şi brunetelor.
ruj burgundy toamna
De asemenea, în acest sezon se pune tot mai mult accentul pe machiajul ochilor. Poţi să porţi smoky eyes cu alte culori decât negru sau orice machiaj complicat al ochilor.
toamna machiaj ochi

Coafuri pentru toamna 2013

Se poartă coafurile simple, naturale, care nu necesită prea mult timp şi dau un aspect „neglijent”. Una din cele mai hot coafuri ale toamnei este banala coadă de cal, dar acum se poartă foarte joasă şi simplă, mai ales pe părul lung. O altă opţiune la fel de bună este coafura cu aspect ud, şi ea foarte simplu de realizat.
coafuri toamna 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter