Ce trebuie să faci ca să ai gene lungi și dese în mod natural

De Mihaela Uretu, pe

Genele lungi si dese sunt visul oricărei femei, dar numai unele au norocul să creeze gene de păpușă doar cu o tușă de rimel. Iată ce trebuie să faci ca să ai gene lungi și dese.

De cele mai multe ori, pentru a avea gene spectaculoase, nu este suficient doar să aplici un rimel, ci trebuie să folosești produse care întăresc genele și previn căderea lor. Pentru a avea acele gene ca de păpușă femeile fac anumite sacrificii.

Trucuri pentru gene lungi și dese

Genele lungi şi dese oferă frumuseţe ochilor, făcându-i să pară mai mari. Există numeroase trucuri pentru a avea gene lungi, care atrag atenția celor din jur. Pe lângă nenumăratele tratamente homemade, implanturi sau aplicarea de gene fir cu fir, efectul de alungire poate fi obținut și prin machiaj, spun cei de la publicația străină healthline.

Din fericire, există câteva trucuri simple și naturale care înfrumusețează genele fără să le expună la chimicale dure și fără să implice cheltuieli mari. Deși rezultatele apar mai greu, ele nu sunt deloc dezamăgitoare.

Aplică ulei de cocos pe gene

Aplicat în fiecare zi înainte de culcare, uleiul de cocos hidratează și întărește genele. Înmoaie o periuță curată în acest produs și aplică un strat subțire, de la rădăcini până la vârfuri.

Stimulează creșterea genelor cu ceai verde

Un alt produs care stimulează creșterea naturală a genelor este ceaiul verde. Acesta previne căderea firelor și protejează genele împotriva substanțelor agresive din mediu, datorită conținutului său bogat de antioxidanți.

Aplică ulei de ricin în fiecare seară

Uleiul de ricin este recunoscut pentru calitățile sale regeneratoare. Acesta va repara genele, le va reda aspectul sănătos, astfel încât sa devina viguroase si mult mai vizibile. Vei vedea diferența în doar câteva zile.

Biotonină și vitamina E

Suplimentele care conţin biotină şi vitamina E sunt foarte importante pentru sănătatea genelor, precum şi a părului. Dacă aplici zilnic un strat subțire de vitamina E pe gene, stimulezi creșterea acestora și diminuezi efectele negative ale radicalilor liberi.

Folosește ulei de măsline pe post de demachiant

Poți să folosești uleiul de măsline pe post de demachiant și astfel evitați produsele din comerț conțin chimicale dăunătoare. Acest demachiant curăță produse cosmetice rezistente, precum rimelul și creionul sau tușul de ochi.

Oul ajută la creșterea genelor

Proteinele din ou ajută la creşterea sănătoasă a genelor deoarece conţine biotină şi vitamina B. Bate un ou şi adaugă o linguriţă de glicerină, până obţii o pastă cremoasă. Înmoaie o dischetă demachiantă şi aplică pe gene. Lasă să acţioneze 20 de minute, apoi clăteşte cu apă din abundenţă. Repetă procedeul de minimum 2 ori pe săptămână, câteva luni.

Aloe Vera hidratează genele

Gelul extras din frunzele de Aloe Vera te poate ajuta să ai genele mai dese, fiindcă este bogat în vitamine şi substanţe nutritive. Amestecă o linguriţă de gel de Aloe Vera cu 2-3 picături de ulei de migdale. Aplică pasta obţinută pe gene şi lasă să acţioneze cât mai mult. Repetă procedeul cel puţin o dată pe săptămână, câteva luni la rând.

Nu uita de ondulatorul pentru gene

Genele tale vor părea mai alungite şi curbate, accentuând frumos ochii. Foloseşte-l de fiecare dată înainte de a aplica mascara.

Ce mai poți face pentru a stimula creșterea genelor

Pe lângă toate aceste trucuri, specialiștii recomandă să avem mare atenție și la alimentație. Consumul de alimente care conțin acizi grași stimulează creșterea genelor. Consumul de spanac este o modalitate excelentă de a vedea schimbări semnificative la aspectul genelor tale. Spanacul este un superaliment care îți oferă atât antioxidanți, cât și Omega-3. De asemenea, vine la pachet cu o mulțime de alte beneficii pentru sănătate. Pentru a avea gene lungi și dese în mod natural, consumă cât mai mulți antioxidanți.

Sursa Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter