Cum să îți aranjezi părul fără drot sau placă

De Consuela Stratulat, pe

Când sunt 30 de grade Celsius afară, ultimul lucru de care ai nevoie este căldura de la drot sau placă. Știm că vrei să arăți perfect și în zilele caniculare, așa că îți spunem noi cum să îți aranjezi părul fără căldură.
Buclele lejere nu prind formă doar cu ajutorul drotului. Aplică, pe părul umed, un ulei pe care îl folosești în cosmetică, apoi ia câte o șuviță și prinde-o într-un coc lejer. Stai cu părul așa pentru o oră, apoi desfă-l. Vei obține o coafură relaxată, perfectă pentru zi. Dacă ai firul moale, poți folosi o spumă care să-l fixeze.

Dormi cu părul împletit

O altă metodă de a-ți ondula părul este să dormi cu el împletit, însă răsucește fiecare șuviță înainte de a începe să împletești. Dacă ai părul des, împarte părul în patru cozi, dacă nu, fă-l în două. Când te vei trezi, vei avea un păr frumos ondulat, în locul încâlcelii care ar putea rezulta din împletitura clasică.

Folosește balsam de păr

Balsamul de păr este cheia unei coafuri perfecte pe timp de caniculă. Aplică-l pe păr, înainte să folosești uscătorul, și te va feri de aspectul ciufulit pe care l-ai putea căpăta din cauza căldurii și a umidității.
O altă metodă de a combate umiditate este să folosești spray-uri speciale, care să te protejeze de capriciile vremii.
Când nu știi ce coafură să alegi, „coada de cal” rămâne cea mai bună variantă. Umiditatea face ca rădăcinile părului să fie fără volum, așa că în loc să lupți cu această situație, mai bine te folosești de ea. Prinde-ți părul în coadă și nu vei mai avea nicio problemă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter