(P) Cu noul ondulator automat Curl Secret 2, de la BaByliss Paris, poți avea cel mai cool look de festival!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 iunie 2017, 17:42
S-a dat startul distracției! Vara aceasta, indiferent din ce oraș al țării ești, cu siguranță există un festival și în apropierea ta! Artiști internaționali importanți ne vizitează țara, iar distracția e asigurată. Nu-ți mai lipsesc decât ținuta perfectă și... un look cool de festival!

Coafurile cu bucle, un must have vara asta

Dacă îți place să fii în centrul atenției și vrei să ieși în evidență, atunci trebuie să încerci o coafură cu bucle sezonul acesta. Încearcă inovația momentului în materie de instrumente de hairstyling – noul ondulator automat Curl Secret 2, de la BaByliss Paris – și descoperă cum un ondulator automat poate realiza singur până la 36 de tipuri de bucle!

Spune adio momentelor de panică, în care nu știi cum să-ți aranjezi părul și încearcă Curl Secret 2! Indiferent de tipul de onduleuri pe care îl preferi, subțiri sau foarte groase, în funcție de look-ul pe care dorești să îl adopți, noul Curl Secret 2 dispune de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm) ideale chiar și pentru cea mai greu de mulțumit fashionistă.

Alege capul de 25mm pentru șuvițe subțiri și bucle strânse, cât mai sexy, sau adoptă un look lejer, boho-chic, încercând capul de 35mm, care-ți permite ondularea unei șuvițe de păr de până la 3cm.

ondulator automat curl secret 2 de la babyliss paris

Spune adio părului degradat

Ce ne-a atras atenția cel mai mult la ondulatorul automat Curl Secret 2 a fost faptul că temperatura și timpul de ondulare sunt ajustate automat pentru obținerea tipului de bucle pe care ți-l dorești, pentru a elimina orice posibilitate de degradare a părului.

În plus, camera ceramică din interiorul ondulatorului automat distribuie temperatura uniform, de-a lungul firului de păr, astfel încât rezultatul este spectaculos – un păr sănătos, strălucitor, fără fire rebele, dar perfect coafat!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter