Ce face Andreea Mantea ca să fie frumoasă pentru Ştefan Stan?

De Unica.ro, pe

Este una dintre cele mai frumoase vedete TV, a avut un parcurs profesional care o recomandă, iar mai nou trăieşte cea mai romantică perioadă a vieţii ei.
Dragostea pentru Ştefan Stan, câştigătorul show-ului Vocea România, a ajutat-o pe vedeta Kanal D să treacă peste deziluzia de a fi înşelată „de toţi bărbaţii din viaţa mea”, aşa cum singură declara acum câteva zile.

Mereu atentă la felul în care arată, Andreea Mantea a reuşit să-l facă pe Ştefan Stan să exclame, încă de la început: „Andreea Mantea este femeia perfectă pentru mine. Am aşteptat 35 de ani ca să o întâlnesc”. Întrebată care sunt secretele trupului ei de zeiţă, prezentatoarea nu s-a sfiit să recunoască că poate să renunţe la orice, mai puţin la mâncare.

„Nu am ţinut vreodată regim pentru scăderea în greutate”, spune Andreea Mantea. „Şi nici acum nu urmez vreunul. La vârsta mea, cred că mă ajută organismul şi sportul pe care îl practic. Mănânc ce vreau şi ceea ce îmi face cu ochiul”, spune vedeta Kanal D. „O supă sau o ciorbă sunt nelipsite de cele mai multe ori din meniul zilnic, pentru că îmi place gustul şi îmi fac foarte bine. Nu mănânc însă mai mult de un fel la o masă, iar carnea nu lipseşte din alimentaţia mea”, spune Andreea Mantea.

În plus, bruneta recunoaşte că din simpla ei rutină de frumuseţe nu lipsesc vizitele de salon. „De ceva vreme am descoperit procedurile Velashape II, la Elos Beauty Center. Acesta aparat face minuni, poate nu credeţi, dar văd cum, pur şi simplu, ‘omoară’ celulita.”, a declarat bruneta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter