Adelina Pestriţu şi Amna au o nouă metodă de epilare preferată

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 17:59

Adelina Pestriţu şi Amna au fost prezente săptămâna trecută la lansarea oficială a unui nou aparat de epilare definitivă SPL: Or-Light de la Yperion.
Piesa de rezistență a evenimentului a fostTrainerului Internațional Yperion – Judith Konckier, care a susținut acest eveniment.
Judith Konckier are o experiență de peste 26 de ani în tehnologia IPL și Laser şi a fost pionul principal în crearea aparatului Or-Light. Este soția lui Jacques Konkier, ce deţine Groupe Jacques Bogart SA – un holding francez ce produce brandul de haine Le Dix si parfumurile:TedLapidus, Carven, Eurolxe, Jacques Bogart și Balenciaga.

Invitați speciali la acest eveniment au fost Mirela Păduraru și Maria Păuna, două specialiste în domeniul frumuseții, care au vorbit despre experiența lor cu aparatul Or-Light și despre rezultatele spectaculoase care se obțin într-un timp record.

Printre celebritățile autohtone care şi-au găsit metoda preferată de epilare, le putem menţiona pe Amna, Adelina Pestrițu și Sonia Argint Ionescu.

Acest dispozitiv are o putere de 150 Juli, încorporată într-un sistem de mici dimenisuni. Fiecare flash este măsurat și eliberat în mai puțin de 1 secundă.
Şi bărbaţii îl pot folosi fără să piardă timpul.Epilează complet picioarele sau spatele unui bărbat în 20 de minute în loc de 90 minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter