Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. S-a tratat timp de un an

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 iunie 2022, 13:45

Amna (38 de ani) a dezvăluit în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” că a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Solista s-a tratat timp de un an înainte să afle că era, de fapt, sănătoasă.

Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. S-a tratat timp de un an

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a declarat Amna, potrivit Spynews.

„Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic”, a continuat artista.

„Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt, dar repet, eu nu aveam nimic”, a încheiat.

Amna și fostul ei partener de viață au divorțat în vara anului 2019, după un mariaj de 9 ani și o relație de 12. Fostul cuplu are împreună un fiu, David. În urma separării, cântăreața s-a focusat pe creșterea fiului ei și pe carieră.

„Am evitat mult acest subiect, acum nu mai am probleme. A fost ca o perioadă de doliu pentru mine. Mă simțeam incompetentă. Simțeam că nu pot face asta, că nu pot face nimic. (…) Inițial ți se pare că nu o să poți, mai ales după ce el a zis că nu o să pot, dar am reușit. Azi zâmbesc din nou”, a declarat Amna recent, într-o emisiune TV.

„Am reușit să trec peste doliul ăsta. Am reușit și sunt bine acum. (…) Mi-am demonstrat mie că se poate. Umăr la umăr cu cei dragi, am văzut că orice este posibil dacă vrei. (…) Când iubești cu adevărat nu ai cum să îți refaci viața imediat. Nu poți să te pui pe picioare imediat, dar acum se poate. Nu mă mai gândesc la trecut. Sunt deschisă la tot ce este nou”, a completat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Amna, dezvăluiri șocante: „Eram foarte bolnavă. Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Cum a depășit Amna divorțul de soțul ei după 9 ani de mariaj și 12 de relație?

Amna crede într-o a doua căsnicie, deși declara opusul în decembrie 2021.

„Eu sunt o familistă convinsă. Cred în căsătorie, căsnicii, în fidelitate, în respect înainte de toate. Cred că, după ce pleacă dragostea, rămâne respectul și cred că, dacă pleacă dragostea și nu mai rămâne respectul, mai bine nu mai rămâne nimic”, mai declara Amna recent, într-o altă emisiune TV.

Cu toate acestea, la finalul anului trecut, artista declara în emisiunea WOWnews:

„Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie. Nu îmi mai doresc un alt copil. Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine”.

„Eu, în momentul ăsta, nu mă mai văd căsătorită. Nu spun că nu sunt iubită sau nu vreau iubire. Nu știu de ce ar trebui să mai trec prin hârțogăraie, niște acte… de ce? E iubire? Să fie”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter